Life

Mama lui Stephan Pelger, prezentă la comemorarea regretatului designer. Ce a dezvăluit Ileana Badiu

Mama lui Stephan Pelger, nelipsită de la pomenirea regretatului creator de modă. Ce a declarat Ileana Badiu despre femeie.
15.06.2023 | 12:33
Mama lui Stephan Pelger prezenta la comemorarea regretatului designer Ce a dezvaluit Ileana Badiu
Mama lui Stephan Pelger, nelipsită de la pomenirea regretatului creator de modă. Ce a declarat Ileana Badiu despre femeie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ima, mama adoptivă a vedetei care a decedat la 43 de ani, a fost prezentă la comemorarea regretatului designer. Ce a dezvăluit o prietenă apropiată artistului despre femeia care a luat decizia de a-și incinera singurul copil.

Mama lui Stephan Pelger, nelipsită de la pomenirea regretatului creator de modă. Ce a declarat Ileana Badiu despre femeie

Mama lui Stephan Pelger a fost nelipsită de la pomenirea regretatului creator de modă. Ileana Badiu a declarat că aceasta suferă că unicul său fiu și-a pus capăt zilelor. Bătrâna a plecat din Germania, unde se trata de o semi-pareză.

ADVERTISEMENT

Femeia va pleca în curând din România, urmând ca designerul să fie înmormântat alături de tatăl său. Vedeta avea numai cuvinte de laudă pentru femeia care l-a adoptat de când avea numai 1 an și pe care l-a crescut foarte frumos.

„Știm cu toții despre depresia cu care se lupta cu zeci de ani, dar nu a spus nimic despre lucrurile care ar putea să prevadă asta. Evident că plânge și o îmbărbătăm noi pe dânsa, și dânsa pe noi.

ADVERTISEMENT

Știe că a fost foarte iubit de cei din jur și e recunoscătoare și ea pentru acest lucru. Rudele familiei, nu este singură. Știa cum să îți fie prieten, așa cum și el a fost înconjurat de extrem de multă lume.

Din păcate, boala acesta este mai puternică decât orice susținerea sau iubire pe care o pot da cei din jur. Nu spunea nimic care să ducă la acest deznodământ”, a declarat Ileana Badiu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Încă mă simt bine, dar o să dureze până realizez, încă nu am realizat că Ștefan care este copilul nostru înfiat și a fost copilul nostru…”, a completat mama lui Stephan Pelger, mai arată sursa menționată mai sus.

Stephan Pelger, un om vesel și energic

Stephan Pelger este descris de Ileana Badiu, dar și de alte persoane din showbiz, drept un om vesel și energic. Regretatul creator de modă apărea în toate fotografiile cu zâmbetul pe buze, încât îi motiva și pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Designerul avea sfaturi prețioase pentru cei din jurul său pe care îi ajuta să depășească momentele triste prin care treceau. În plus, regretata vedetă nu a dat niciodată de înțeles că ar vrea să-și pună capăt zilelor.

„De obicei îmi trimitea acasă rochiile de purtat pentru diverse evenimente. Ca să-i onorez memoria am venit cu o rochie creată de el, știu că și-ar fi dorit, pentru un eveniment de covor roșu”, a mai spus Ileana Badiu.

ADVERTISEMENT