News

Mamă și fiu, găsiți morți într-un apartament din Târgu Mureș. Modul cutremurător în care ar fi decedat

Descoperire terifiantă într-un apartament din Târgu Mureș: mamă și fiu, găsiți morți. Cum s-ar fi produs această tragedie.
17.02.2024 | 09:23
Mama si fiu gasiti morti intrun apartament din Targu Mures Modul cutremurator in care ar fi decedat
Descoperire macabră într-un apartament din Târgu Mureș: mamă și fiu, găsiți morți. Cum s-ar fi produs tragedia. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz cu adevărat dramatic a fost raportat în municipiul Târgu Mureș, acolo unde o mamă și un fiu au fost găsiți morți în propriul apartament. Modul în care a avut loc tragedia este, de asemenea, terifiant.

Descoperire macabră într-un apartament din Târgu Mureș: mamă și fiu, găsiți morți. Cum s-ar fi produs tragedia

Într-o primă fază, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Mureș anunța că o femeie în vârstă de 88 de ani și un bărbat, de 57 de ani, mamă şi fiu, au fost găsiți morți într-un apartament din municipiul reședință de județ situat în centrul țării.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apărut informații suplimentare legate de modul în care ar fi avut loc această nenorocire. Se pare că cei doi au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care locuiau după ce vecinii au sesizat autorităţile.

Aceștia au intrat la bănuieli după ce au văzut că cei doi nu mai dau niciun semn de viață de o săptămână. Imediat, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum şi-au găsit sfârşitul victimele.

ADVERTISEMENT

Din datele Observator News aflăm că cei doi locuiau cu chirie în cartierul Aleea Carpați. Bărbatul era șomer, iar mama sa era paralizată. Se pare că prima dată a murit fiul.

Acesta ar fi fost găsit în pat fără suflare. Șocată, mama sa a încercat să ceară ajutor. În ciuda situației sale medicale, cu ultimele puteri, a vrut să ajungă la uşă, însă n-a reuşit. S-a stins după ore întregi de agonie.

ADVERTISEMENT

Țineau geamul întredeschis şi nu era lumină şi acolo ne-am pus un semnul întrebării. Şi atunci am încercat să strigăm la balcon, de obicei lasă uşa deschisă.

M-am dus, am încercat să deschid uşa, dar am întâmpinat o rezistenţă şi atunci mi-am dat seama că e vorba de ceva tragic. Poate că băiatul a făcut un infarct şi mama a vrut să anunţe pe cineva şi s-a speriat şi ea”, mărturisește un vecin.

ADVERTISEMENT

IPJ Mureș informează că la faţa locului s-au deplasat polițiștii criminalişti care au început o investigaţie amplă. În urma tragediei, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: