Life

Mâncarea pe care Nicolae Ciucă o gătește pentru soția sa: „Este cu mai multă zeamă”

Nicolae Ciucă își răsfață soția atunci când este acasă. Președintele PNL a dezvăluit care este rețeta pe care i-o gătește cel mai des.
05.11.2023 | 11:22
Mancarea pe care Nicolae Ciuca o gateste pentru sotia sa Este cu mai multa zeama
Nicoale Ciucă a dezvăluit că-i place să-i gătească soției. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă a dezvăluit că, dincolo de omul politic, este un adevărat bărbat de casă. Oricât de târziu ar termina munca, ia întotdeauna cina acasă. Totodată, atunci când are timp, intră în bucătărie și gătește pentru soția lui.

Preparatul pe care Nicolae Ciucă îl gătește pentru soție

Nicolae Ciucă este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici de la noi din țară. Însă, dincolo de meserie, este și un soț iubitor, care are grijă de soția sa și care are grijă să petreacă timp cu familia. Cel puțin asta a dat de înțeles în ultimul interviu acordat.

ADVERTISEMENT

La Digi 24, presupusul candidat la alegerile prezidențiale, a dezvăluit că intră în bucătărie și gătește pentru soția sa. Este vorba despre un preparat pe bunica obișnuia să i-l pregătească, iar el a păstrat rețeta familiei.

„Îmi place să gătesc, gătesc simplu. Saramura de pui, o reţetă pe care am învăţat-o din familie”, a declarat Nicolae Ciucă, precizând că în niciun caz nu este vorba despre simpla carne făcută pe grătar.

ADVERTISEMENT

„În Oltenia este cu mai multă zeamă, totul se pune pe grătar, roșiile, ardeiul, usturoiul se pune la un moment dat. Este o reţetă aparte. Îmi aduc aminte cu mare plăcere, când veneam acasă, era la îndemâna bunicii această mâncare”, a dezvăluit Nicolae Ciucă, al cărui nume este implicat într-o fraudă cu acțiuni Romgaz. 

Ia întotdeauna cina acasă

Totodată, Nicolae Ciucă a precizat că, deși ora cinei îl prinde adesea la birou, întotdeauna mănâncă acasă. „De fiecare dată, cina o servesc acasă”, a spus liderul PNL, citat de news.ro. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, liberalul a explicat că are și o mică bucată de pământ unde plantează ceea ce este necesar unei familii pentru toamnă și vară: roşii, ardei gras, capia, gogoşari, busuioc, cimbru, castraveţi, iar grădinăritul îl relaxează.

În plus, Nicolae Ciucă și-a amintit de copilărie. Acesta a spus care erau activitățile lui preferate, dar și mâncărurile pe care obișnuia să le mănânce atunci când era mic, precum și în școala militară:  sarmalele, supa de roşii, şniţelele şi checul.

ADVERTISEMENT

„Îmi plăcea să joc, să alerg, făceam plimbări cu bicicleta”, a spus Nicolae Ciucă, liderul PNL, despre jocurile copilăriei, pe care și-a petrecut-o la țară, conform sursei citate anterior

ADVERTISEMENT