Sport

Manchester City – Arsenal 0-0, live video în Premier League. Remiză fără goluri pe Etihad! Cum arată top 6

Vezi aici Manchester City - Arsenal în format LIVE STREAM. Partida se joacă duminică, 31 martie, de la ora 18:30, în etapa 30 din Premier League.
31.03.2024 | 18:56
Manchester City  Arsenal 00 live video in Premier League Remiza fara goluri pe Etihad Cum arata top 6
Manchester City - Arsenal este meciul care poate decide soarta titlului în Premier League. Partida se joacă duminică, 31 martie, de la 18:30. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
31-03-2024
14:43

Final: Manchester City - Arsenal 0-0

Vezi cele mai importante faze aici.

Min 90: Final de meci! Manchester City și Arsenal termină la egalitate derby-ul din Premier League. Meciul a fost lipsit de ocazii, ambele echipe având doar câte un șut pe poartă în 90 de minute

Min. 15: Ocazie mare pentru Manchester City. Ake lovește cu capul în careu și trimite mingea spre poartă, dar Raya are un reflex foarte bun și respinge pericolul.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

Echipele de start la Manchester City - Arsenal
Echipele de start la Manchester City – Arsenal. Sursa Foto: Flashscore

Etapa 30 a Premier League programează un meci așteptat de toți fanii fotbalului englez. Manchester City – Arsenal este derby-ul pe care mulți experți îl consideră a fi meciul celor mai solide echipe din campionat.

Manchester City – Arsenal, live video online, în etapa 30 din Premier League

Bătălia pentru titlu este mai încinsă decât oricând în ultimii ani. De altfel, nu a mai existat o luptă în trei, în Premier League, din 2014. Pe atunci, City câștiga titlul după ce le lua fața lui Liverpool și Chelsea.

ADVERTISEMENT

În prezent, Manchester City și Liverpool continuă să fie implicate în lupta de la vârf, în timp ce locul lui Chelsea a fost luat de rivalii de la Arsenal. Duminică, pe Etihad Stadium, Pep Guardiola are șansa revanșei în fața lui Mikel Arteta.

În tur, Arsenal s-a impus cu 1-0 pe Emirates Stadium, după un gol marcat de Martinelli în minutul 86. A fost a doua reușită consecutivă a “tunarilor“ contra “cetățenilor“, după Supercupa câștigată la penalty-uri în august 2023.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Manchester City – Arsenal

Cel mai important meci al etapei din Premier League va fi transmis pe toate posturile principale ale difuzorilor Premier League în România. Meciul va fi în direct pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Ca de obicei, partida va putea fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Liverpool va avea șansa de a pune presiune pe cele două echipe implicate în derby, dacă o învinge pe Brighton în meciul programat pentru duminică, ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Program și clasament Premier League, etapa 30

Meciul de pe Etihad este ultima partidă a etapei. Luni nu este programat niciun meci, deoarece la mijlocul săptămânii viitoare se va disputa o rundă intermediară. Iată restul partidelor din etapa 30 a Premier League:

Sâmbătă, 30 martie

ora 14:30 Newcastle – West Ham
ora 17:00 Bournemouth – Everton
ora 17:00 Chelsea – Burnley
ora 17:00 Nottingham – Crystal Palace
ora 17:00 Tottenham – Luton
ora 17:00 Sheffield Utd. – Fulham
ora 19:30 Aston Villa – Wolves
ora 22:00 Brentford – Manchester United

ADVERTISEMENT

Duminică, 31 martie

ora 16:00 Liverpool – Brighton
ora 18:30 Manchester City – Arsenal (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Înaintea startului etapei cu numărul 30, clasamentul la vârf în Premier League arăta astfel:

  1. Arsenal – 64 puncte (28 meciuri)
  2. Liverpool – 64 puncte (28 meciuri)
  3. Manchester City – 63 puncte (28 meciuri)
  4. Aston Villa – 56 puncte (29 meciuri)
  5. Tottenham – 53 puncte (28 meciuri)
  6. Manchester United – 47 puncte (28 meciuri)

Cote pariuri la meciul Manchester City – Arsenal

În ciuda faptului că au început etapa pe locul 3, la un punct în urma rivalei de duminică, 31 martie, cei de la Manchester City sunt văzuți de casele de pariuri drept favoriți înaintea meciului de pe Etihad Stadium.

Cota pe 1 solist este 1,91. Remiza este cotată cu 3,75, în timp ce 2 solist are cota 3,85. Oaspeții vor să profite de absențele anunțate ale lui Kyle Walker și John Stones, însă o victorie pe terenul lui City este mereu extrem de dificil de obținut.

Manchester City – Arsenal, live stream, 18:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Ambele echipe sunt implicate în mai multe lupte, pe final de sezon. City atacă nu doar campionatul, ci și al doilea trofeu consecutiv al UCL. În sferturile de finală, Pep Guardiola va da piept cu Ancelotti și Real Madrid. Arsenal este și ea în sferturi, unde o va înfrunta pe Bayern Munchen.

Este important de subliniat că londonezii nu au mai câștigat pe Etihad Stadium din 18 ianuarie 2015. Atunci, ei câștigau cu 2-0, după golurile marcate de Cazorla și Giroud.

ADVERTISEMENT