Fotbal international

Manchester City nu renunță la transferul lui Lionel Messi: „Cred că avem puterea financiară”

09.10.2020 | 19:21
Manchester City nu renunta la transferul lui Lionel Messi Cred ca avem puterea financiara
ADVERTISEMENT

Clubul britanic Manchester City nu renunță la transferul lui Lionel Messi. Starul argentinian a fost foarte aproape să semneze cu „cetățenii” în vară, dar mutarea a căzut.

În vară, transferul lui Messi la Manchester City părea unul extrem de realizabil,dar argentinianul a anunțat că va mai sta un sezon în Spania.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, britanicii nu renunță la planul de a-l aduce pe Lionel Messi în Premier League, transfer care ar putea să reprezinte cea mai importantă mutare din ultimii ani din fotbalul european.

Manchester City nu renunță la Messi: „Cred că avem puterea financiară”

Omar Berrada, ofițerul financiar al City Footbal Group, concernul internațional care administrează mai multe cluburi de fotbal din lume printre care Manchester City, New York City, Melbourne City, Girona sau Montevideo City, a declarat că intențiile clubului englez nu s-au modificat din vară.

ADVERTISEMENT

S-a discutat despre faptul că ar vrea să vină la City și asta arată cât de departe a mers echipa în ultimii ani, locul în care posibil ca el să vrea să joace. Trebuie să fim pregătiți pentru fiecare aspect, pentru că sunt atâtea lucruri care se pot întâmpla, dar în același timp, cred că noi avem puterea financiară și abilitatea sistemică să facem acea investiție atunci când e nevoie, a declarat Berrada.

Omar Berrada: Messi este cel mai bun jucător din lume

„Messi este un talent al unei generații, e cel mai bun jucător din lume și probabil o excelentă potențială investiție pe care noi am face-o, una neobișnuită, dar planurile noastre au fost făcute cu echipa curentă și se iau în calcul actualele oportunități pe care le avem. Cu toate acestea, e greu de ghicit ce se va întâmpla”,  a adăugat ofițerul financiar al britanicilor.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a fost foarte aproape să plece în vară, după ce a anunțat clubul că își dorește să se implice în alt proiect fotbalistic. Unul dintre motivele speculate de către presă este reprezentat de relația tensionată pe care acesta o are cu Josep Maria Bartomeu, cel care se pare că va fi demis din funcția de președinte al clubului catalan.

Messi, conflict deschis cu Josep Maria Bartomeu

Messi a început un conflict public cu Bartomeu după plecarea lui Luis Suarez la Atletico Madrid. Argentinianul a declarat:

ADVERTISEMENT

„Nu meritai să fi dat afară în acest fel. Dar, după tot ceea ce se întâmplă, nu mă mai miră nimic”, a fost mesajul postat de Messi pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: