Sport

Manchester United, făcută praf de presa engleză după umilința de la Sevilla: ”Ăsta nu e dezastru, e calamitate”

Manchester United a părăsit pe ușa din dos Europa League după înfrângerea de la Sevilla, iar presa engleză nu i-a iertat pe ”diavolii roșii”.
21.04.2023 | 00:57
Manchester United facuta praf de presa engleza dupa umilinta de la Sevilla Asta nu e dezastru e calamitate
Manchester United a părăsit pe ușa din dos Europa League după înfrângerea de la Sevilla, iar presa engleză nu i-a iertat pe ”diavolii roșii”. Sursă foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

După o remiză halucinantă pe Old Trafford, în care și-au dat două autogoluri pe final de meci, englezii au capotat la returul din Spania, scor 0-3, după gafele monumentale comise de Harry Mahuire și David De Gea.

Presa engleză, critici violente după eșecul rușinos al lui Manchester United la Sevilla

Lipsită de foarte mulți titulari, Manchester United nu a putut face față iureșului impus de Sevilla, iar presa engleză a pus tunurile pe jucători și pe antrenorul Erik ten Hag pentru eliminarea dureroasă.

ADVERTISEMENT

”Ăsta nu e dezastru, e calamitate”, este titlul dat de The Sun, care a notat: ”Este o seară pe care Harry Maguire și David De Gea vor să o uite cât mai repede. De fapt toată lumea de la United vrea același lucru. A fost o umilință”.

Sub titlul ”Noapte groaznică în Spania”, jurnaliștii de la Daily Mail au scris: ”Manchester United s-a prăbușit într-o înfrângere cu 3-0 în sferturile de finală la Sevilla în urma unei serii de erori defensive.

ADVERTISEMENT

Harry Maguire și David De Gea sunt amândoi de vină pentru această eliminare. Echipa lui Erik ten Hag a făcut una dintre cele mai proaste partide ale sezonului. United merge acum pe Wembley pentru semifinala Cupei Angliei împotriva lui Brighton sub o presiune uriașă pentru a nu ieși din două competiții în doar patru zile”.

Presa spaniolă, plecăciuni după minunea de la Sevilla

De partea cealaltă, presa spaniolă este în delir după triumful magistral reușit de formația lui Jose Mendilibar. ”Sevilla o zdrobește pe United și visează la al șaptelea trofeu”, a titrat Marca. ”Sanchez Pizjuan a trăit una dintre acele nopți care nu vor fi uitate, oricât de mult se pot repeta în timp. Echipa a îmbrăcat costumul de campioană pentru a lua drumul familiar către titlul Europa League.

ADVERTISEMENT

O goelada care ar fi putut fi mult mai mare. O superioritate gigantică. O Sevilla care în Europa League avansează cu mâna de fier. A zdrobit Manchester United și așteaptă Juventus în drumul spre câștigarea pentru a șaptea oară a trofeului”, a scris sursa citată.

”Regina Europa League a înviat”, este titlul dat de Mundo Deportivo, care a notat: ”Nu există vreun rău de care Sevilla să nu se vindece în Europa League. Nu este un sezon ușor în La Liga, dar când vine vorba de Europa League Sevilla urlă așa cum a făcut-o de atâtea ori.

ADVERTISEMENT

Iar acest urlet a speriat de această dată una dintre cele mai mari formații din Europa: Manchester United. Englezii au fost mici, mici de tot pe Sanchez Pizjuan. Urmează Juventus în drumul către al șaptelea trofeu”.

ADVERTISEMENT