Sport

Cea mai grea perioadă pentru Erik ten Hag la Manchester United. Antrenorul olandez nu se poate baza pe patru titulari în următoarele partide

Erik ten Hag se află în fața celei mai grele perioade la Manchester United. Antrenorul olandez nu se poate baza pe patru titulari pentru următoarele meciuri.
16.04.2023 | 11:27
Cea mai grea perioada pentru Erik ten Hag la Manchester United Antrenorul olandez nu se poate baza pe patru titulari in urmatoarele partide
Erik ten Hag are probleme de lot la Manchester United. Antrenorul olandez traversează o perioadă dificilă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Erik ten Hag se confruntă cu probleme de lot la Manchester United. Accidentările au venit cum nu se poate mai prost pentru clubul de pe Old Trafford, deoarece urmează o perioadă de foc cu 7 meciuri în 22 de zile. Antrenorul olandez este nevoit să aleagă cele mai bune decizii pentru îndeplinirea obiectivelor.

Erik ten Hag, momente dificile pe banca lui Manchester United

Programul aglomerat al lui Manchester United și-a spus cuvântul. Patru jucători de bază din lotul lui Erik ten Hag s-au accidentat și vor fi indisponibili pentru următoarele partide. Astfel, antrenorul venit la începutul sezonului pe Old Trafford este nevoit să apeleze la cele mai bune decizii pentru a alcătui echipa de start a „diavolilor”.

ADVERTISEMENT

Manchester United a bifat deja 50 de meciuri jucate în actuala stagiune. După un început ezitant, Erik ten Hag a câștigat încrederea suporterilor lui Manchester United alături de care a cucerit Cupa Ligii Angliei la finalul lunii februarie.

Fostul antrenor al lui Ajax va avea parte de un test extrem de dificil în următoarele șapte partide când Manchester United joacă un singur meci pe Old Trafford. „Diavolii” luptă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar și pentru trofeele din Europa League și Cupa Angliei.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag, cea mai grea perioadă la Manchester United. Patru titulari sunt indisponibili din cauza accidentărilor

Manchester United se confruntă cu mari probleme în zona defensivă. Raphael Varane s-a accidentat în partida tur cu Sevilla din sferturile Europa League, scor 2-2. Fundașul francez care s-a retras din naționala „Cocoșului Galic” a fost schimbat la pauză din cauza unei accidentări.

O altă pierdere în apărare pentru Manchester United este cea a lui Lisandro Martinez. Campionul mondial a călcat greșit în finalul partidei cu Sevilla și a fost scos pe brațe de către Marcos Acuna și Gonzalo Montiel, colegii din lotul Argentinei.

ADVERTISEMENT

Accidentarea este extrem de gravă în cazul fundașului argentinian care va rata restul sezonului. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Lisandro Martinez a suferit o fractură la metatarsian și va fi nevoit să stea pe bară până la începutul sezonului viitor.

Totodată, Marcus Rashford și Luke Shaw sunt accidentați și vor lipsi în următoarea perioadă din echipa de start a lui Manchester United. Erik ten Hag nu îl va avea pentru meciul retur cu Sevilla nici pe Bruno Fernandes. Fotbalistul portughez este suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Manchester United luptă pe trei fronturi în finalul sezonului

Manchester United se află pe locul 4 în Premier League, cu 56 de puncte în 29 de partide. Echipa pregătită de Erik ten Hag se află în luptă strânsă cu Newcastle și Tottenham pentru locurile 3 și 4 care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor pentru sezonul viitor.

Pe lângă bătălia aprigă din campionat, „diavolii” se află în lupta pentru alte două trofee. Manchester United caută calificarea în semifinalele Europa League pe terenul celor de la Sevilla pe 20 aprilie, ora 22:00. Formația de pe Old Trafford a condus cu 2-0 în meciul tur, însă „andaluzii” au egalat pe fondul unor autogoluri ale lui Malacia și Maguire.

La trei zile după disputa cu Sevilla, Manchester United joacă în deplasare cu Brighton în semifinalele Cupei Angliei. În cealaltă semifinală, Manchester City o înfruntă pe Sheffield Utd.


  • 1,25 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „total goluri: peste 1,5” la meciul Nottingham – Manchester United

ADVERTISEMENT