Premier League

Manchester United – Manchester City 2-0 în Premier League. „Diavolii” câștigă derby-ul orașului. Liverpool, la două victorii de a câștiga matematic titlul. VIDEO cu rezumatul

08.03.2020 | 20:28
Manchester United  Manchester City 20 in Premier League Diavolii castiga derbyul orasului Liverpool la doua victorii de a castiga matematic titlul VIDEO cu rezumatul
ADVERTISEMENT

„Diavolii Roșii” au câștigat derby-ul orașului Manchester, cu City. Anthony Martial a deschis scorul în minutul 30, după ce l-a învins cu un șut la colțul scurt pe Ederson, în timp ce rezultatul final a fost stabilit de Scott McTominay, care a profitat de o eroare comisă de portarul brazilian în prelungirile partidei.

După încă un rezultat negativ, Manchester City este la 25 de puncte de liderul Liverpool, care va câștiga matematic titlul în cazul a două victorii în următoarele etape, cu Everton și Palace. De cealaltă parte, United este pe locul cinci, cu trei puncte în minus față de Chelsea, ocupanta ultimei poziții de Champions League.

ADVERTISEMENT


Echipele de start:

  • Manchester United: De Gea – Lindelof, Maguire, Shaw – Wan-Bissaka, Matic, Fred, Williams – Fernandes – James, Martial
  • Manchester City: Ederson – Cancelo, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko – Silva, Rodri, Gundogan – Foden, Aguero, Sterling

Manchester United – Manchester City Live Stream Online Eurosport

Partida Manchester United – Manchester City se joacă duminică, 8 martie, de la ora 18:30 pe legendara arenă a diavolilor roșii, Old Trafford și va fi arbitrat de unul dintre cei mai cunoscuți cavaleri ai fluierului: Michael Dean. Veți putea viziona derby de Manchester numai pe canalul Eurosport 1 dar puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

United și City au jucat în această săptămână în optimile de finală ale Cupei Angliei și ambele au reușit să urce în sferturi după ce au depășit formații de eșalon secund. United a obținut un succes clar, fără dubii, la Derby, iar omul care a impresionat a fost nigerianul Ighalo, fostul vârf al Granadei și al lui Watford, autorul unei duble.

Bookmakerii merg pe victoria lui City

City a jucat prost la Sheffield, depășind la limită pe Wednesday cu un gol extrem de controversat, care pare a fi fost înscris din ofsaid de Sergio Aguero. City a obținut cu o săptămână în urmă trofeul Cupei Ligii și mai are ca posibile obiective Cupa Angliei și Champions League.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii merg hotărât pe succesul lui City, acordând o cotă de 1,60 la victorie, față de 5,60 United, dar lucrurile nu mai sunt atât de evidente cum cred ei. Pe de o parte jocul lui United s-a îmbunătățit vizibil odată cu venirea lui Bruno Fernandes la mijloc, portughezul asigurând acel echilibru care lipsea, iar pe de alta City continuă să joace destul de slab, departe de potențialul de care este capabilă.

United se bate pentru ultimul loc de Champions League

La United nu va fi pe teren cel mai important om din atac, Marcus Rashford, dar revine francezul Anthony Martial și puștiul Mason Greenwood pare pregătit să ducă un joc de asemenea intensitate ca derby de Manchester. În plus există acest Ighalo, care în orice moment poate fi o soluție viabilă.

ADVERTISEMENT

United nu a renunțat la lupta pentru locul 4, ocupat de Chelsea, cu 45 de puncte. Oamenii lui Ole Gunnar Solskjaer sunt la numai trei puncte de ultima poziție de Champions League. Alb-roșii nu au mai pierdut din 22 ianuarie, de la acel 0-2 cu Burnley, reușind chiar să bată contracandidata directă Chelsea, la Londra, cu 2-0.

Ultima victorie United pe Old Trafford în derby e din 2016

City e sigură de locul 2, având șapte lungimi avans peste Leicester și are tot un singur eșec în ultimele cinci meciuri, un 0-2 la Londra, cu Tottenham. Ultimele trei meciuri directe pe Old Trafford au fost câștigate de cetățeni, dar în contrareplică și United a făcut același lucru pe Etihad Park.

Ultima victorie în derby pe Old Trafford pentru United este un 1-0 în 2016, gol reușit de spaniolul Juan Mata. Ambii antrenori au declarat că vor juca duminică seară la victorie, United pentru a nu risca să piardă contactul cu Chelsea, care joacă acasă cu Everton, iar City pentru a menține echipa în priză înaintea returului din 17 martie cu Real Madrid din Champions League.

ADVERTISEMENT