Sport

Scandal uriaș la Manchester United între Garnacho și ten Hag!

Manchester United se află într-un scandal uriaș, după ce un nou jucător s-a săturat de atitudinea lui ten Hag contra vedetelor sale.
14.04.2024 | 15:04
Scandal urias la Manchester United intre Garnacho si ten Hag
Scandal uriaș între Alejandro Garnacho și Erik ten Hag / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Manchester United, care l-ar putea vinde pe Mainoo la Real Madrid, se află într-o nouă controversă unde ten Hag este în centru. De-a lungul timpului, antrenorul olandez a avut controverse cu nume uriașe, care chiar au plecat de pe Old Trafford. Cele mai mari nume au fost Cristiano Ronaldo sau Jadon Sancho.

Care a fost motivul scandalului dintre Erik ten Hag și Alejandro Garnacho

Erik ten Hag nu o duce prea bine la United, care nu a mai câștigat de aproape o lună. Bournemouth i-a pus piedică lui United sâmbătă, 13 aprilie, scor 2-2, care a și dominat meciul contra trupei olandezului.

ADVERTISEMENT

Alejandro Garnacho n-a avut o prestație bună și a fost schimbat la pauza partidei, iar olandezul a explicat de ce. Erik ten Hag a spus că Garnacho s-a antrenat doar cu o zi înaintea partidei. Astfel, randamentul său n-ar fi fost unul potrivit pentru 90 de minute pe Vitality Stadium din Bournemouth.

„Am reparat-o pe partea dreaptă (n.r. după schimbarea lui Garnacho) și am preluat mai mult controlul jocului și dacă am fi fost mai calmi și mai liniștiți, am fi putut câștiga.

ADVERTISEMENT

Garnacho nu a fost în timpul săptămânii la antrenamente. Abia ieri. Ne-am gândit să aducem ceva energie și ceva mai multă calitate, calitate în sensul cooperării și al unității pe partea dreaptă.”, a spus Ten Hag în conferința de presă de după meci.

Reacția lui Garnacho pe rețele de socializare

Erik ten Hag a avut comentarii subtile la conferința de presă cu tentă asupra lui Garnacho, care le-a luat personal. Comentariile olandezului vin după ce Garnacho a pierdut balonul înaintea golului care a deschis scorul, înscris de Dominic Solanke.

ADVERTISEMENT

„Greșeli individuale… avem jucători care se pot descurcă mai bine cu mingea [..] Pe partea dreaptă, mergi cu adversarul tău. Asta e treaba ta, închide. Este vorba despre colaborare, dar partea principală este disciplină.”, a mai spus ten Hag.

Mark Goldbridge, un cunoscut streamer și fan al lui Manchester United, a postat pe rețeaua X propria opinie despre subiect. Alejandro Garnacho i-a apreciat postările lui Goldbridge, în care îi lua apărarea în fața lui ten Hag.

ADVERTISEMENT

Ten Hag îl învinovățește subtil pe Garnacho în conferința de presă de după meci… nu este o treabă bună să arunce sub autobuz un tânăr de 19 ani care chiar a livrat pentru tine în acest sezon. Dar, din nou, este în mod clar speriat să nu-i supere pe cei mai mari.

Goldbridge a adăugat mai târziu: „Garnacho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în acest sezon. Prima repriză proastă, dar să-l scot la jumătatea meciului și să-l cataloghezi ca fiind o problema este o glumă. Mulți au făcut-o săptămână de săptămână mult mai rău și sunt încă acolo.

ADVERTISEMENT