Fotbal international

Manchester United și Real Madrid pregătesc transferul verii?! Anunţul lui Mino Raiola

01.05.2021 | 18:47
ADVERTISEMENT

Francezul Paul Pogba de la Manchester United și belgianul Eden Hazard de la Real Madrid ar putea fi implicați în cel mai tare schimb de jucători al acestei veri.

Celebrul impresar Mino Raiola a lăsat să se înțeleagă că acest lucru ar fi posibil. Francezul a anunțat de mai multă vreme că vrea să plece de la United, iar evoluțiile belgianului sunt departe de așteptările celor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În plus, desele accidentări l-au transformat pe Eden Hazard într-o veritabilă țeapă pentru madrileni care au plătit 115 milioane de euro celor de la Chelsea pentru fotbalistul care ar fi trebuit să fie înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo.

Mino Raiola a explicat de ce Pogba vrea cu orice preț la Real Madrid

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United expiră în această vară, dar clubul poate activa o clauză care i-ar prelungi automat angajamentul pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să fac glume, dar pentru Pogba, să joace la Madrid a fost mereu o opțiune atrăgătoare. Și datorită lui Zidane, de asemenea. El este eroul lui Pogba din copilărie. La un moment dat, Pogba a simțit mult atașament și încredere față de United, dar mai există și alte cluburi”, a spus Mino Raiola, pentru publicația spaniolă AS.

Agentul italian a lăsat să se înțeleagă că Paul Pogba ar putea ajunge la Madrid la schimb cu Eden Hazard.

ADVERTISEMENT

”Cred că nimic nu este imposibil și trebuie să fii flexibil să te gândești la toate posibilitățile. Ce ar fi dacă mâine Madridul ar vrea să facă un schimb, Hazard cu Pogba? Este doar un exemplu, dar dacă tuturor părților le place, de ce nu?”, a mai spus Raiola, pentru sursa citată.

Raiola a anunțat plecarea lui Pogba încă din decembrie anul trecut

Agentul mijlocașului Paul Pogba, Mino Raiola, a anunțat în luna decembrie că internaționalul francez nu va mai rămâne la Manchester United, în ciuda faptului că angajamentul lui ar putea fi prelungit până în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Internaționalul francez în vârstă de 28 de ani a mai fost dorit de Real Madrid și în vara anului trecut, dar mutarea nu s-a realizat din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pogba a ajuns la Manchester United în vara anului 2016 de la Juventus pentru 105 milioane de euro, la acea vreme cel mai scump transfer din fotbal.

De cealaltă parte, în 2019, Eden Hazard era văzut ca înlocuitorul ideal pentru Cristiano Rolando, cedat de Real Madrid la Juventus Torino. Belgianul care a scris istorie la Chelsea s-a dovedit a fi, însă, o investiție proastă pentru madrileni.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transgermarkt
  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform sursei menționate
ADVERTISEMENT