Sport

Mane, adevăratul motiv al plecării de la Bayern Munchen: “A depășit limitele”

A fost descoperit adevăratul motiv pentru care Mané a plecat de la Bayern Munich.
09.08.2023 | 15:08
Mane adevaratul motiv al plecarii de la Bayern Munchen A depasit limitele
Sadio Mane, pe banca celor de la Bayern Munich.
ADVERTISEMENT

PR managerul lui Mané, Bacary Cissé a răspuns tuturor curiozităților despre incidentul dintre Sadio și Sané. Omul senegalezului a adus la cunoștiință mai multe detalii, despre care fanii fotbalului nu știau. Cissé a spus și adevărul despre plecarea lui Mané de la Bayern Munich.

De ce s-au certat Mane și Sane la antrenament

În urmă cu câteva luni cei doi atacanți au avut mai multe dispute. Totul a început din momentul în care Leroy Sané a fost schimbat cu Sadio Mané în timpul meciului cu Manchester City, din Champions League. Lucru care germanului nu i-a plăcut sub nicio formă, iar de atunci au început tachinările.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști au început să se dueleze la antrenament, dar și în afara lui. Sané l-a agresat de mai multe ori verbal pe fostul jucător de la Liverpool. Iar în ultimă instanță acesta i-a adresat o insultă de ordin rasial. Mané l-a lovit în buză pe german, iar de acolo au început și discuțiile între senegalez și clubul bavarez.

“Toți cei care cunosc fotbalul european știu că Leroy Sané este un tip foarte condescendent, în timp ce Sadio este foarte calm și a demonstrat asta oriunde a jucat. Sané a depășit limitele. S-au spus multe lucruri greșite despre ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Sadio insultat rasial de Sané? Da, întradevăr. Nu pot intra în anumite detalii. De aceea am spus că există o ingratitudine din partea lui Bayern. E o nebunie!”, a delcarat Bacary Cissé, PR managerul lui Mané.

Adevărul despre plecarea lui Mané de la Bayern

Pentru a i se face dreptate, PR managerul lui Mané a făcut lumină în acest caz și a spus adevărul. Bacary Cissé a afirmat că șefii lui Bayern au știut ce s-a întâmplat și totuși i-au ținut apărarea lui Leroy Sané. La fel a făcut și presa germană, care a susținut faptul că fostul atacant de pe Anfield ar fi primit o amendă de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Din presa germană au ieșit multe lucruri ‘murdare’. Au fost de partea lui Sané împotriva lui Sadio. Au spus că Sadio a fost amendat cu 500.000 de euro, ceea ce este o minciună.”, a delcarat Bacary Cissé, PR managerul lui Mané.

Leroy Sané și-a cerut scuze lui Sadio după incident. De ce? Pentru că știa că el a fost cel care a încurcat-o. El (Sané) a sunat câțiva jucători și le-a spus: ‘I-am trimis un mesaj lui Sadio, spune-i să răspundă’ – Sadio a răspuns și i-a acceptat scuzele, dar i-a spus că nu ar trebui să se mai întâmple asta din nou”.

ADVERTISEMENT

Dacă culoarea pielii lui Sadio Mané l-a deranjat pe Leroy Sané, i-a deranjat și pe responsabilii de la Bayern, pentru că nu au înțeles de ce ar trebui să-i plătească astfel de bani acestui tip.”, a mai spus managerul lui Sadio Mané.

Senegalezul nu și-a mai dorit să rămână la Bayern Munich după acest incident. Sadio Mané a căzut de acord cu șefii lui Bayern Munich să fie vândut, după doar un sezon în Bundesliga. Bavarezii și-au dorit să recupereze o parte din bani, dar și să scape de fotbalistul cu cel mai mare salariu de pe Allianz Arena.

Astfel, Al-Nassr a plătit 30 de milioane de euro pentru fostul jucător al lui Liverpool. Mané va câștiga 22 de milioane de euro pe an, de la gruparea din Arabia Saudită. Cu 2 milioane de euro mai mult față de ce câștiga în Germania.

ADVERTISEMENT