Sport

Sadio Mane, lăsat cu mâna întinsă. Cum a reacționat Leroy Sane când a fost înlocuit de senegalez în Bayern Munchen – Manchester City. Update

Bayern a digerat extrem de greu umilința din meciul cu Manchester City, Sadio Mane și Leroy Sane s-au bătut la vestiare, iar germanul a apărut cu buza umflată în campionat.
20.04.2023 | 09:09
Sadio Mane lasat cu mana intinsa Cum a reactionat Leroy Sane cand a fost inlocuit de senegalez in Bayern Munchen  Manchester City Update
Cum a reacționat Leroy Sane când a fost înlocuit de Sadio Mane. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
20-04-2023
06:17

Leroy Sane a fost schimbat cu Sadio Mane în Bayern Munchen - Manchester City 1-1

Bayern Munchen a fost eliminată din Liga Campionilor în sferturi, după 1-4 la general împotriva lui Manchester City. În ultimele 30 de minute ale partidei din Germania, Sadio Mane și-a făcut apariția pe gazon după ce a fost exclus din lot pentru meciul cu Hoffenheim din campionat, din cauza conflictului cu Leroy Sane. 

Fotbalistul senegalez l-a înlocuit chiar pe Leroy Sane, pe care l-a lovit cu pumnul în față la vestiare după meciul tur din Anglia. Toți ochii au fost pe reacția celor doi fotbaliști în momentul schimbării. Vizibil dezamăgit de situația de pe tabelă, jucătorul german s-a îndreptat rapid spre marginea terenului. Fără măcar să-l privească, Leroy Sane i-a întins o singură mână lui Sadio Mane.

La finalul partidei, Leroy Sane a vorbit despre eliminarea lui Bayern Munchen din Liga Campionilor. „A fost un joc bun, puternic din partea noastră. Trebuie să marchez, trebuie neapărat să marchez mai des… Manchester City a fost sub multă presiune, dar ne-a fost greu pentru că am pierdut primul meci în deplasare cu 3-0, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple.

Astăzi am fi putut face multe… Este greu pentru mine pentru că am avut o șansă bună. Am avut mingea sub control, am câștigat multe baloane la mijlocul terenului, sunt curios ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi reușit să marchez…

Cunosc destul de bine echipa, știu cât de puternici suntem acasă, dar dacă primim trei goluri în deplasare, în prima manșă, e greu. E enervant ce s-a întâmplat, mai ales după cum am jucat astăzi, sunt mândru de asta.

Acum trebuie să ne menținem moralul ridicat și să ne concentrăm asupra campionatului. Toată lumea știe că îmi place de cei la Manchester City și îmi place cum joacă, așa că îi felicit”, a declarat Leroy Sane, conform BBC.

15-04-2023
16:11

Urme pe chipul lui Leroy Sane după conflictul cu Sadio Mane

Leroy Sane și Sadio Mane au intrat în conflict după meciul pierdut de Bayern Munchen, scor 0-3 cu Manchester City în turul din sferturile Ligii Campionilor. Fotbalistul german l-ar fi jignit pe Sadio Mane în timpul jocului, iar la vestiare conflictul a degenerat. 

Senegalezul l-a lovit cu pumnul în față pe Leroy Sane, care a fost surprins cu buza umflată și ochiul vânăt la meciul cu Hoffenheim, scor 1-1 în etapa a 28-a din Bundesliga. De cealaltă parte, Sadio Mane nu a făcut parte din lotul „bavarezilor”. 

Sane

14-04-2023
06:52

Amendă usturătoare pentru Mane

După ce a fost scos din lot pentru meciul cu Hoffenheim, atacantul Sadio Mane a primit și o amendă uriașă din partea conducătorilor lui Bayern pentru bătaia cu Leroy Sane.

Șefii bavarezilor vorbiseră și despre o penalitate financiară, dar nu se știa suma. Între timp, cotidianul german Bild a aflat că amenda se ridică la 500.000 de euro, cea mai mare primită de un jucător în istoria lui Bayern.

Sursa citată a mai scris că Sadio Mane a fost la un pas să fie dat afară din cauza acestui incident, însă a fost salvat chiar de Leroy Sane. Acesta a avut o discuție cu oficialii clubului și le-a cerut să nu rupă contractul cu senegalezul.

A emandă la fel de mare au mai primit în trecut Stefan Effenberg, pentru indisciplină, Philipp Lahm, pentru acordarea unui interviu critic, neautorizat de club, și Franck Ribery, pentru lovirea lui Arjen Robben în timpul unui meci cu Real Madrid din Champions League.

13-04-2023
16:30

Sadio Mane, suspendat pentru meciul cu Hoffenheim

Atacantul Sadio Mane a fost suspendat oficial de Bayern Munchen, după ce l-a lovit pe coechipierului său, Leroy Sane, la finalul meciului cu Manchester City, din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League.

Internaţionalul senegalez nu face parte din lotul convocat de antrenorul Thomas Tuchel pentru meciul de sâmbătă, 15 aprilie, din Bundesliga, împotriva lui Hoffenheim, din etapa a 28-a. Bayern a anunţat pe site-ul oficial că suspendarea vine după o ”abatere de la conduită”, iar jucătorul va primi şi o amendă.

Mane și Sane au avut o discuție privată cu Oliver Kahn, preşedintele Consiliului de Administraţie, şi cu Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al clubului bavarez, iar apoi au participat în mod normal la antrenamentul de joi dimineață.

Bavarezii au fost îngenuncheați pe Etihad Stadium, scor 0-3, după gafe monumentale în apărare ale francezului Dayot Upamecano și au șanse minime să mai prindă semifinalele Champions League.

Două staruri de la Bayern s-au luat la bătaie după înfrângerea cu Manchester City

Deși antrenorul Thomas Tuchel a lăsat să se înțeleagă că este mulțumit de jocul prestat de echipa sa, două dintre starurile lui Bayern, Sadio Mane și Leroy Sane, nu au acceptat așa ușor umilința și au ajuns la bătaie în vestiar.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianul german Bild a scris că totul a început încă de pe teren. În minutul 83, Mane i-a reproșat coechipierului său o pasă greșită pe un contraatac, iar Sane i-ar fi răspuns pe un ton răstit.

Extrem de nervoși din cauza rezultatului nefavorabil, cei doi fotbaliști au continuat conflictul și după meci, când s-au luat la harță în vestiar. De aici și până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

”Mane s-ar fi plâns de modul în care Sane i-ar fi vorbit. Dintr-o dată, l-a atacat și l-a lovit pe Sane în față, iar acesta s-a ales cu buza spartă”, a scris sursa citată, care a dezvăluit că acest conflict s-a încheiat odată cu intervenția celorlalți coechipieri care i-au despărțit pe cei doi cocoși.

Oficialii clubului Bayern Munchen nu au comentat acest incident, însă este bine știut faptul că în vestiarul bavarezilor nu sunt acceptate astfel de ieșiri și este de așteptat ca Sadio Mane și Leroy Sane să se aleagă cu o amendă usturătoare.

ADVERTISEMENT

Tuchel, reacție uluitoare după eșecul de pe Etihad

Presa germană a acceptat cu fair-play superioritatea englezilor și a arătat cu degetul spre conducerea lui Bayern care a decis să-l schimbe pe Julian Nagelsmann cu Thomas Tuchel într-un moment total nepotrivit.

La finalul partidei Manchester City – Bayern 3-0, din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League, Thomas Tuchel a surprins pe toată lumea când a mărturisit că s-a îndrăgostit de jocul formației sale.

ADVERTISEMENT

”Cred că am fi meritat măcar un gol și am primit unul sau două prea mult. Cred că jucătorilor noștri le-a lipsit puțină încredere și formă. Desigur, rezultatul este amar pentru noi. M-am îndrăgostit un pic de echipa mea astăzi, felul în care a evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost foarte distractiv.

Le-am transmis jucătorilor mei să nu se gândească la rezultat. Nu spune povestea acestui meci. Aceasta va fi provocarea de a ne concentra asupra lucrurilor pe care le-am făcut bine. Am jucat cu personalitate și curaj. Nu am primit recompensa pe care o meritam pentru efort”, a declarat Tuchel.

ADVERTISEMENT