Sport

Jurgen Klopp, detalii despre interesul lui Liverpool pentru Mbappe

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a oferit detalii de ultimă oră despre transferul lui Kylian Mbappe.
31.07.2023 | 20:45
Jurgen Klopp detalii despre interesul lui Liverpool pentru Mbappe
Minim 200 de milioane de euro e prețul pe care PSG îl cere pentru Kylian Mbappe. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp neagă orice interes pentru starul naționalei Franței, Kylian Mbappe, deși s-a scris că Liverpool ar putea să fie următoarea sa destinație.

Jurgen Klopp neagă interesul pentru Kylian Mbappe: „Mă faceți să râd”

Antrenorul lui Liverpool dezminte categoric că l-ar dori pe atacantul de 24 de ani la Liverpool. „Cormoranii” au explicat că motivul principal este cel financiar.

ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain nu e dispusă să se despartă de Kylian Mbappe pentru mai puțin de 200 de milioane de euro, deși starul francezilor a intrat în ultimul an de contract.

„Mă faceți să râd. Pot să spun că este un jucător foarte bun, dar condițiile financiare necesare pentru mutare nu sunt deloc potrivite pentru noi. Nu aș vrea să ruinez povestea, dar, din câte știu eu, nu se întâmplă nimic în acest sens.

ADVERTISEMENT

Dar poate că cineva din conducerea clubului pregătește ceva și vrea să mă surprindă, deși asta nu s-a întâmplat niciodată în cei 8 ani de când sunt aici. Ar fi prima dată”, a fost răspunsul categoric al lui Klopp, conform anfieldwatch.co.uk.

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Arsenal dacă nu merge la Real Madrid

Kylian Mbappe are o variantă de rezervă dacă PSG nu va ajunge la o înțelegere cu Real Madrid. Arsenal este variantă de rezervă a starului francez, conform goal.com.

ADVERTISEMENT

Dintre toate proiectele din Premier League, Mbappe este cel mai atras de cel al „tunarilor”, fiind impresionat de parcursul echipei lui Mikel Artetat din sezonul trecut, când au ratat titlul pe ultima sută de metri în dauna lui Manchester City.

Alegerea francezului este una extrem de surprinzătoare, ținând cont că Arsenal Londra nu va plăti niciodată o sumă de 200 de milioane de euro cerută de PSG.

ADVERTISEMENT

De la 1 august, Kylian Mbappe va încasa de la PSG un bonus de loialitate în valoare de 60 de milioane de euro. Până la finalul contractului, atacantul va mai încasa minim 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT