News

Manifest impresionant împotriva consumului de droguri. Prietenii tinerilor uciși la 2 Mai: „Mereu cu gândul la voi”

Sute de persoane au participat la manifestul emoționant. Oamenii își doresc ca tinerii să conștientizeze pericolul reprezentat de droguri.
28.08.2023 | 10:32
Manifest impresionant impotriva consumului de droguri Prietenii tinerilor ucisi la 2 Mai Mereu cu gandul la voi
Manifest impresionant împotriva consumului de droguri. Colaj Fanatik/ Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Manifest impresionant împotriva consumului de droguri, organizat de prietenii celor doi tineri uciși de un șofer drogat, în urmă cu mai bine de o săptămână, la 2 Mai. Sute de persoane au participat la această mișcare emoționantă.

Manifest impresionant împotriva consumului de droguri

Nu doar prietenii victimelor au spus „da” manifestului, ci și susținători ai lui Sebi și Robertei, oameni care nu i-au cunoscut, dar au fost marcați de tragedia care a dus la sfârșitul teribil al celor doi.

ADVERTISEMENT

Duminică seara, sute de persoane au venit pe faleza Lacului Pantelimon, potrivit Antena 3. Participanții s-au îmbrăcat în alb, au ridicat baloane în aer și au pus lumânări pe lac, întreaga scenă fiind extrem de emoționantă.

Oamenii au transmis diverse mesaje, pe pancarte. „Mereu cu gândul la voi, Sebi și Roberta”, scrie pe una dintre acestea. Ei își doresc ca tinerii să conștientizeze pericolul reprezentat de droguri.

ADVERTISEMENT

Sebi și Roberta au murit în accidentul rutier produs în dimineața zilei de 19 august, pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai. Ei mergeau spre locuința în care erau cazați, împreună cu alți șase prieteni din Brașov și București.

Un șofer de 19 ani drogat a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, un Mercedes de colecție, intrând în grupul de tineri. Cei doi au murit pe loc, iar alți trei au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Momentele care au avut loc după accident, surprinse de camera lui Sebi

Amintim că tatăl lui Sebi a descoperit, după înmormântare, o cameră GoPro în borseta băiatului. Dispozitivul s-a declanșat automat în momentul impactului, fiind surprinse momentele care au avut loc imediat după accident.

„Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

ADVERTISEMENT

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate. Se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi.”, a transmis Valentin Olariu, tatăl lui Sebi.

 

ADVERTISEMENT