Life

Mara Bănică, mamă pentru a doua oară. Jurnalista va naște peste numai câteva luni

Mara Bănică și-a motivat absența de pe micile ecrane din ultima perioadă. Vedeta are o veste uriașă pentru fani, și anume va fi mamă pentru a doua oară.
06.08.2021 | 18:43
Mara Banica mama pentru a doua oara Jurnalista va naste peste numai cateva luni
Mara Bănică, mamă pentru a doua oară. Jurnalista va naște peste numai câteva luni. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Jurnalista a explicat de ce nu mai apare în emisiunea de la Antena 1, precizând că a încheiat colaborarea cu trustul după 12 ani. În plus, bruneta are și o veste bună cu această ocazie.

La numai două luni de la nuntă, Mara Bănică a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Fostul corespondent de război are un băiat în vârstă de 10 ani pe nume Dima.

ADVERTISEMENT

Așadar, vedeta va deveni mamă din nou la vârsta de 45 de ani, bebelușul urmând să vină pe lume undeva la începutul anului următor, în luna ianuarie.

Mara Bănică va fi mamă din nou. Jurnalista naște la începutul anului

Mara Bănică și-a dorit să mai adaugă pe lume un copil, lucru pe care nu l-a ascuns și despre care a vorbit în repetate rânduri. În plus, jurnalista și-ar dori să aibă tot băiat pentru că nu se vede mamă de fată.

ADVERTISEMENT

„Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de «dispariția» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea.

În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!

ADVERTISEMENT

Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete!

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, este mesajul lăsat de frumoasa brunetă pe contul său de Facebook, în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Cine este Mara Bănică. Jurnalista are o experiență amplă

Mara Bănică a debutat ca reporter la postul de televiziune Soti, în anul 1994. O vreme a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo și a acoperit atentatele din Spania.

Ulterior, vedeta a renunțat pentru a se dedica unei cariere în presa scrisă, fiind timp de câțiva ani corespondent al publicației ZIUA. S-a întors în televiziune în 2002, la Realitatea TV, iar apoi s-a mutat la Național TV.

Cinci ani mai târziu, în 2007, a semnat un contract cu Kanal D, unde a stat vreme de doi ani. De 12 ani era la Antena 1, unde discuta subiectele mondene, în emisiunea Acces Direct.

ADVERTISEMENT