News

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Ludovic Orban: ”Zice că nu vor mări TVA-ul, că are alegeri în decembrie”

09.11.2020 | 22:51
Marcel Ciolacu ii raspunde lui Ludovic Orban Zice ca nu vor mari TVAul ca are alegeri in decembrie
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a venit luni seară cu noi acuzații la adresa lui Ludovic Orban și a precizat că e sigur că Guvernul va mări TVA-ul în 2021.

Astăzi în Camera Deputaților, premierul a infirmat orice informație legată de o posibilă mărire a taxelor și impozitelor în anul următor.

ADVERTISEMENT

”Normal că zice că nu vor mări TVA-ul, că are alegeri în decembrie,” a declarat Ciolacu într-o emisiune la B1TV.

Marcel Ciolacu, despre Ludovic Orban: Va taxa toată populația

Liderul PSD e convins că abordarea PNL va fi una care va afecta populația. În schimb, Ciolacu promite că PSD-ul are un alt plan.

ADVERTISEMENT

”Noi vrem să mergem pe impozitarea marilor venituri. Ei vor să impoziteze TVA-ul care va fi suportat de toți și va fi taxată toată populația,” a spus Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la B1TV.

”Mâine seară vom ieși cu programul de guvernare,” a precizat liderul PSD. Acesta a precizat că alegerile puteau fi amânate, în contextul în care există o pandemie provocată de coronavirus.

ADVERTISEMENT
  • ”Nu moare România în câteva luni în această structura a parlamentului.” – Marcel Ciolacu.

Cât despre restricții, liderul PSD are alte declarații acide despre cei care se află acum la guvernare.

ADVERTISEMENT
  • ”Cel mai simplu e să închizi. Nu-ți mai asumi nicio consecință. Preferă să închidă decât să vină cu soluții.” – Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a dus România pe locul 2 din coadă la decese în Europa

”Cu Grindeanu am dus România pe locul 2 în Uniunea Europeană la creștere economică. Premierul Orban a dus România pe locul 2 din coadă la decese de COVID-19,” a spus Marcel Ciolacu, luni seară.

Atacurile lui Ciolacu la adresa lui Ludovic Orban au fost veninoase astăzi și în Camera Deputaților.

„Vor face singurul lucru pe care îl știu: să taie salariile, să facă concedieri. Sunt convins că în ianuarie, FMI va fi aici, dacă acest guvern incompetent și fără viziune rămâne în funcție. Deja s-au împrumutat pe bandă rulantă. Împrumuturi de 1.000 de euro pe secundă, timp de 10 luni de zile, împrumuturi care vor fi plătite de copiii care astăzi nu merg la școală, pentru că așa a vrut acest Guvern.

Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? I-ați mințit de atâtea ori! Sunteți singurul guvern din istorie care a trecut bugetul țării prin asumare. Ați spus că aveți bani în buget pentru toți. Ați mințit! Pentru copii, pentru profesori, pentru pensionari, nu ați mai avut bani. Nici pentru antreprenori, nici pentru fermieri, i-aţi lăsat să se descurce pe cont propriu, pentru că ați furat banii, în timp ce îi țineați pe români închiși în case, în timp ce le spuneaţi că totul va fi bine, că vor fi în siguranță, că vă ocupați de sănătatea lor”, a susținut Ciolacu.

ADVERTISEMENT