News

Marcel Ciolacu: Nu se rupe coaliția PNL – PSD pentru că nu există alternative. Românii nu au chef de anticipate, sunt sătui de noi

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se va rupe coaliția PNL - PSD pentru că nu există alternative. „Românii nu au chef de anticipate, sunt sătui de noi”, a spus politicianul
08.04.2022 | 00:16
Marcel Ciolacu Nu se rupe coalitia PNL  PSD pentru ca nu exista alternative Romanii nu au chef de anticipate sunt satui de noi
Marcel Ciolacu: Nu se rupe coaliția PNL - PSD pentru că nu există alternative. Românii nu au chef de anticipate, sunt sătui de noi
ADVERTISEMENT

Președintele PSD Marcel Ciolacu este convins că nu se va rupe coaliția PNL-PSD pentru că nu există, în acest moment, o alternativă politică viabilă.

Marcel Ciolacu: Nu se rupe coaliția PNL – PSD pentru că nu există alternative

Mai mult, în contextul războiului de la granițele României și al crizei economice și energetice, românii nu ar fi bucuroși să vadă o nouă criză politică și noi alegeri, mai spune șeful PSD.

ADVERTISEMENT

Important e ca această largă majoritate să funcționeze și să livreze românilor ceea ce a promis”, a spus Marcel Ciolacu într-o emisiune de la Antena 3.

Restul problemelor, după cum vedeți, se pot rezolva „din mers”. Și nu simt din nicio parte orgolii care ar putea strica, în acest moment, ceva ce devine funcțional”, a mai spus președintele PSD, cu referire la relația cu PNL despre care cu o zi în urmă a spus că devine din ce în ce mai bună după demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului și a lui Dan Vîlceanu de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

ADVERTISEMENT

Românii nu au chef de anticipate, sunt sătui de noi

Nu există rupere de coaliție PNL – PSD, pentru că nu există alternative”, a mai spus Marcel Ciolacu, întrebat de realizator ce se întâmplă dacă nu se înțeleg pe pachetul de măsuri sociale.

Nu suntem nici surdo-muți, există și discuții , contradicții, e ceva normal, important este să luăm deciziile corecte și bune pentru populație și pe urmă să le urmărim, să le punem în aplicare”, a mai declarat președintele PSD.

ADVERTISEMENT

Dacă se rupe această alianță, nu avem alternativă în afară de întoarcerea la votul românilor. Și eu cred că românii sunt sătui de noi, nu cred că au chef de anticipate”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Reamintim că președintele PSD a declarat, în urmă cu o zi, că este convins că, dacă premierul Nicolae Ciucă preia conducerea PNL, relațiile dintre cele două partide vor fi mult mai bune. „Dacă devine domnul Nicolae Ciucă președinte al PNL, cu certitudine, în mai 2023, postul de premier va reveni PSD”, a spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT

El a reluat apoi ideea relațiilor mult mai bune cu PNL. „Acum nu mai există nicio crăpătură că acest lucru nu se va face. Cu certitudine, dacă domnul Ciucă va deveni președintele PNL, din mai 2023 funcția va fi preluată de un prim ministru al PSD”, a întărit șeful PSD.

ADVERTISEMENT