News

Marcel Ciolacu, primul mesaj după ce a părăsit Spitalul Militar: ”Mulțumesc tuturor pentru susținere. Mă întorc la treabă” 

10.05.2020 | 18:00
Marcel Ciolacu primul mesaj dupa ce a parasit Spitalul Militar Multumesc tuturor pentru sustinere Ma intorc la treaba
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, conducătorul interimar al PSD, a transmis primul mesaj după ce a părăsit Spitalul Militar, acolo unde a ajuns, duminică, la scurt timp după ce i s-a făcut rău la o conferință de presă.

Marcel Ciolacu, primul mesaj după ce a părăsit Spitalul Militar: ”Mulțumesc tuturor pentru susținere. Mă întorc la treabă”

Marcel Ciolacu a postat un mesaj scurt de contul personal de Facebook în care anunță că starea sa medicală este bună și va reveni la treabă în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul interimar al PSD a mai ținut să mulțumească familiei, prietenilor, colegilor, presei, precum și cadrelor de la Spitalul Militar din Capitală, acolo unde a fost investigat.

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!

Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.

Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu pe pagina de socializare.

Anunțul medicilor în cazul Ciolacu

Duminică, în jurul prânzului, președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă în care lansa programul ”Repornim România”.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, în vârstă de 52 de ani, a început la un moment dat să tremure și era palid la față. El s-a prăbușit peste pupitru și a avut nevoie de intervenția unei persoane din apropiere

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ”Carol Davila”, acolo unde a ajuns Marcel Ciolacu pentru un control, au anunţat că liderul interimar al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor a suferit un episod lipotimic, menţionând că diagnosticul a rezultat în urma unor investigaţii clinice.

ADVERTISEMENT

Unitatea medicală din București menționează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

ADVERTISEMENT