News

Marcel Ciolacu propune excluderea din PSD a edilului din Crevedia, Florin Petre: ”Un primar căruia nu-i pasă de tragedie”

Primarul din Crevedia, Florin Petre, are zilele numărate în PSD. Marți seara, Marcel Ciolacu a anunțat că va propune excluderea acestuia din partid.
29.08.2023 | 23:50
Marcel Ciolacu propune excluderea din PSD a edilului din Crevedia Florin Petre Un primar caruia nui pasa de tragedie
Marcel Ciolacu cere excluderea din partid a edilului din Crevedia, Florin Petre: ”Un primar care 'nu a știut' nu are ce căuta în PSD”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a luat o decizie radicală, marți seara, după ce în spațiul public au apărut mai multe declarații controversate ale edilului PSD din Crevedia, Florin Petre.

Marcel Ciolacu cere excluderea din partid a edilului din Crevedia, Florin Petre: ”Un primar care ‘nu a știut’ nu are ce căuta în PSD”

Încă din noaptea tragediei de sâmbătă spre duminică din Crevedia, acolo unde două explozii la o stație ilegală au ucis doi oameni și au rănit alți 56, primarul PSD din Crevedia s-a remarcat în spațiul public cu mai multe luări de poziție controversate.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, acesta a afirmat că avea cunoștință despre ilegalitățile comise la stația GPL patronată de Ionuț Doldurea. Apoi, la câteva zile distanță, și-a contrazis propria declarație. Marți seara, Florin Petre, a spus că nu simte nicio remușcare după exploziile soldate cu morți și răniți din weekend.

După aceste poziții ale edilului, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul primarului din Crevedia în formațiunea sa.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, premierul Marcel Ciolacu a anunțat, marți seară, că va propune excluderea primarului din Crevedia. Măsura va fi propusă în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii.

Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii. Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a scris premierul pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT

Un alt primar PSD, cel din Caracal, s-a auto-suspendat din partid

La o zi după tragedia de la Crevedia, primarul social-democrat din Caracal, Ion Doldurea, anunța că se auto-suspendă din calitatea de membru al partidului și din toate funcțiile deținute în cadrul organizației PSD Caracal.

De notat că fiul acestuia, Ionuț Doldurea, se află în spatele mai multor afaceri cu stații GPL în toată țara. El controla cu majoritate de acțiuni activitatea depozitului GPL de la Crevedia care a explodat sâmbătă seara. Activitatea depozitului de la Crevedia era închisă. Cu toate acestea, a continuat să funcționeze.

ADVERTISEMENT

Firma FLAGAS SRL deține depozitul de GPL care a explodat sâmbătă seara în Crevedia. Acționar majoritar și administrator este nimeni altul decât Ionuț Daniel Doldurea. El e fiul lui Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal.

ADVERTISEMENT