News

Marcel Ciolacu respinge orice colaborare cu USR: ”Minţi bolnave”

Premierul a declarat vineri că social democrații nu pot fi parteneri cu cei de la USR din cauză că aceștia din urmă nu se pricep la nimic.
05.04.2024 | 23:44
Marcel Ciolacu respinge orice colaborare cu USR Minti bolnave
Marcel Ciolacu respinge orice colaborare cu USR Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a făcut declarațiile în cadrul Conferinței județene extraordinare a PSD Vaslui în cadrul căreia deputatul Adrian Solomon a fost ales președintele organizației județene.

Marcel Ciolacu respinge orice colaborare cu USR

Liderul social-democrat le-a spus participanților că PSD nu ar deveni niciodată partener cu USR. Nu pentru că nu sunt români, ci pentru că nu au putut face nimic.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că cineva din această sală crede că noi am putea fi parteneri cu USR. Nu că nu sunt români. Nu se pricep la nimic.

Uitaţi-vă de la Nicuşor Dan până la domnul Drulă, până la domnul Ghinea. N-au ştiut să facă niciodată nimic. Ce-au ştiut cel mai mult, au ştiut să ne învrăjbească unii împotriva altora”, a declarat el.

ADVERTISEMENT

Șeful Executivului a adăugat că USR a descris PSD-ul ca fiind partidul pensionarilor. ”Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave.

Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România. Acesta este rostul unui partid social democrat – echitate socială.

ADVERTISEMENT

Este normal să facem acest lucru, dar este normal să nu pierdem un moment atât de important cum este acesta pentru România.

Niciodată nu am avut atâtea fonduri europene, niciodată nu s-au suprapus două exerciţii financiare şi PNRR”.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a reiterat că nu ştie încă dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României și a afirmat că va vorbi despre acest lucru după data de 10 iunie.

”Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru.

Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României.

Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României”, a subliniat șeful social-democraților.

ADVERTISEMENT