News

Nicolae Ciucă va fi „100%” președintele României, spune Rareș Bogdan. Liderul PNL, „la mare distanță” de Marcel Ciolacu

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă va fi sigur președintele românilor. Liderul PNL, „e la mare distanță” de Marcel Ciolacu și de ceilalți candidați
01.04.2024 | 23:05
Nicolae Ciuca va fi 100 presedintele Romaniei spune Rares Bogdan Liderul PNL la mare distanta de Marcel Ciolacu
Rareș Bogdan spune că Nicolae Ciucă este, de departe, cel mai bun candidat la funcția de șef al statului / Foto: Inquam Photos, Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, luni, că liberalii „vor da președintele României”. Și că liderul PNL, Nicolae Ciucă, va fi cel care va ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este mai bun decât Marcel Ciolacu.

Rareș Bogdan: „PNL va da președintele României”

Raraș Bogdan, prim-vicepreședintele liberalilor a declarat că Nicolae Ciucă, președintele PNL, este mai indicat pentru funcția de șef al statului decât președintele social-democraților, Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Liberalii, spune Rareș Bogdan, vor fi cei care le vor da românilor președintele țării. „PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare” a declarat Rareș Bogdan pentru Digi 24.

„Eu spun că e cel mai potrivit”

Europarlamentarul a spus că Nicolae Ciucă va fi „100%” președintele românilor, pentru că, în opinia sa, el este cel mai potrivit, ca o persoană „foarte echilibrată, rațională, cu mult bun simț”.

ADVERTISEMENT

„Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe.

Faptul că aținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Nicolae Ciucă e mai bun pentru funcția de președinte decât liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, Rareș Bogdan a răspuns că nu are nici o îndoială. „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”, a spus el.