Life

Marcel Pavel a spus adevărul despre situația sa financiară. Ce s-a întâmplat cu cei 40.000 de euro din contul său

21.04.2021 | 12:53
Marcel Pavel a spus adevarul despre situatia sa financiara Ce sa intamplat cu cei 40000 de euro din contul sau
Marcel Pavel, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a vorbit despre situația sa financiară, după ce în presă au apărut informații că nu ar fi tocmai roz, artistul fiind afectat, la fel ca mulți alți cântăreți, de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Fără concerte, fără evenimente la care să participe în ultimii ani, îndrăgitul muzician a fost nevoit să strângă cureaua așa cum au făcut-o mulți români de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Marcel a vorbit fără menajamente despre cum a fost afectat din punct de vedere financiar de pandemie și care este adevărul despre averea sa, după ce s-a descoperit că nu este milionar în euro așa cum se așteptau mulți după zeci de ani de carieră muzicală.

Marcel Pavel a vorbit despre averea sa

Artistul a fost invitat în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars unde a lămurit declarația de avere pe care a publicat-o în momentul în care a candidat pentru un loc în Parlamentul României pentru județul Mureș, o declarație din care reiese că marele cântăreț nu se numără printre cei mai bogați din țară.

ADVERTISEMENT

„N-am venit să mă plâng aici”, a spus Marcel Pavel ușor deranjat de titlul pus pe burtieră de cei de la Antena Stars, care au scris că ar fi la fundul sacului.

Capatos a încercat să salveze situația și i-a spus că dilema vine de la declarația de avere pe care a publicat-o, în care marea bogăție ce a ieșit în evidență era o sumă de 40.000 de euro pe care o are în cont.

ADVERTISEMENT

„Credea lumea că sunt milionar. Nu mai sunt cei 40.000 de euro. Am făcut o imprudență în 2008. Am investit în niște terenuri, care s-a dovedit a fi păguboasă. A venit criza tocmai atunci și de atunci nu mai îmi revin. Sunt la linia de plutire, întrețin 8 persoane. Dacă eram în altă țară poate aveam avion la scară, nu știu ce să zic”, a declarat Marcel Pavel în emisiunea lui Capatos.

Familia artistului, lovită de necazuri uriașe

Marcel a spus că dincolo de bani, s-a confruntat cu alte probleme în ultima vreme. Soacra lui a murit în urmă cu două săptămâni, iar mama trebuia să fie operată, însă în cazul ei veștile sunt bune.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc din suflet medicilor, domnului Burcea și doamnei Monica Pop”, a ținut să precizeze Marcel Pavel pentru modul în care au tratat-o pe mam lui, care acum este bine, acasă.

 

ADVERTISEMENT