Life

Marcel Pavel, dezvăluiri despre apropierea de Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.: ”E o fată frumoasă”

Marcel Pavel, detalii despre legătura cu Lavinia Pîrva, partenera lui Ștefan Bănică Jr. Ce a putut să spună artistul abia acum.
06.09.2023 | 16:40
Marcel Pavel dezvaluiri despre apropierea de Lavinia Pirva sotia lui Stefan Banica Jr E o fata frumoasa
Marcel Pavel, detalii despre legătura cu Lavinia Pîrva, partenera lui Ștefan Bănică Jr. Ce a putut să spună artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a făcut o serie de dezvăluiri despre apropierea de Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Cântărețul în vârstă de 63 de ani consideră că bruneta care a făcut parte din trupa Spicy este o fată frumoasă.

Marcel Pavel, detalii despre legătura cu Lavinia Pîrva, partenera lui Ștefan Bănică Jr. Ce a putut să spună artistul

Marcel Pavel a apărut pe micile ecrane, unde a oferit detalii despre legătura cu Lavinia Pîrva, partenera lui Ștefan Bănică Jr. Ce a putut să spună artistul despre asocierea dintre cei doi, când s-a speculat că ar avea o idilă.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 2009, vedeta precizând că bruneta i-a fost colegă timp de 4 ani, relația dintre ei fiind una strict profesională. De asemenea, cântărețul de muzică ușoară are numai cuvinte de laudă pentru fosta Miss Litoral.

În altă ordine de idei, cunoscutul artist consideră că presupusele speculații din urmă cu ani buni i-au fost benefice în carieră. Din fericire, cota de imagine a fostului concurent de la Eurovision a crescut și mai mult la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Am apărut şi cu Monica Anghel şi cu Nico, cu Sanda Ladoşi. Am fost cuplat şi cu Luminiţa Anghel, fata aceasta (n.r. Lavinia Pârva) a cântat alături de mine vreo 4 ani. E o fată frumoasă, de nota zece, jos pălăria!

La noi a fost altă conjunctură, eram la aceeaşi casă de producţie. Eu chiar repetam. Aşa mi-a crescut şi mie cota! Mamă, Marcel Pavel cu o gagică bună”, a mărturisit Marcel Pavel în emisiunea Conferința de presă, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, despre cuplul Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Jr.

Marcel Pavel a discutat sincer despre cuplul Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Jr., artistul fiind de părere că le stă foarte bine împreună. Bruneta și juratul de la X Factor sunt o familie reușită din toate punctele de vedere.

Frumoasa cântăreață și celebrul actor au împreună și un fiu, Alexandru, care îi împlinește și le aduce numai bucurii. Artistul de muzică ușoară nu a dorit să se pronunțe în ceea ce privește legătura amoroasă dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„E treaba lor, sunt frumoși amândoi”, s-a rezumat să spună Marcel Pavel despre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., mai arată sursa menționată anterior. Artistul este la rândul său căsătorit și este tatăl a 3 copii.

ADVERTISEMENT