Life

Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul său și al lui Ștefan Bănică Jr: ”Te iubesc infinit”

Lavinia Pîrva, fotografie unică cu băiatul său și al lui Ștefan Bănică Jr. Mesajul emoționant transmis de artistă pe Internet.
30.07.2023 | 12:30
Lavinia Pirva imagine inedita cu fiul sau si al lui Stefan Banica Jr Te iubesc infinit
Lavinia Pîrva, fotografie unică cu băiatul său și al lui Ștefan Bănică Jr. Mesajul emoționant transmis de artistă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a distribuit în urmă cu puțină vreme o imagine inedită cu fiul său și al lui Ștefan Bănică Jr. Frumoasa brunetă și-a exprimat cu această ocazie iubirea pe care i-o poartă micuțului care a împlinit 4 ani în luna mai.

Lavinia Pîrva, fotografie unică cu băiatul său și al lui Ștefan Bănică Jr. Mesajul emoționant transmis de artistă

Lavinia Pîrva a publicat recent o fotografie unică cu băiatul său și al actorului Ștefan Bănică Jr. Mesajul emoționant transmis de artistă pentru Alexandru, cu siguranță, a ajuns la inimile urmăritorilor din social media.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă apare alături de micuț undeva în natură, într-o pădure, fiul său fiind călare pe un ponei. Vedeta îi este alături la fiecare pas, semn că este o mamă protectivă și atentă la bunăstarea copilului.

Încă o dovadă în plus a acestui aspect este faptul că Alexandru poartă o cască de protecție de culoare albastră. Cântăreața radiază de fericire, băiețelul său și al lui Ștefan Bănică Jr. având fața acoperită cu o inimă.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc infinit!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. Postarea este însoțită și de un mesaj în limba engleză care exprimă dragostea pe care i-o poartă micuțului care o face fericită și o împlinește de mai bine de 4 ani.

Lavinia Pîrva și fiul său, Alexandru
Lavinia Pîrva și fiul său, Alexandru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De ce Lavinia Pîrva nu-i arată chipul lui Alexandru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt foarte discreți de când au devenit părinți și nu doresc să arate chipul fiului lor. Alexandru apare foarte rar în imaginile de pe social media și de fiecare dată este pozat cu spatele sau cu fața acoperită.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu sunt singurele vedete din showbiz-ul autohton care au luat această decizie radicală. Gina Pistol, Andreea Antonescu și Adelina Pestrițu sunt trei dintre mămicile care nu doresc să-i expună pe micuți.

„Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a declarat Lavinia Pîrva pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

„Are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea.

Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a completat Ștefan Bănică Jr., mai arată sursa citată mai sus. De altfel nici imaginile cu cei doi soți împreună nu sunt foarte dese.

ADVERTISEMENT