Fotbal intern

Marcel Popescu îl atacă dur pe Dan Petrescu: „Maestru al manipulării alibiilor!”

01.07.2020 | 13:41
Marcel Popescu il ataca dur pe Dan Petrescu Maestru al manipularii alibiilor
ADVERTISEMENT

După victoria de la Cluj, Universitatea Craiova a devenit subiect de discuție pentru întreaga lume fotbalistică din țară. Specialiștii din România spun că Știința este singura capabilă să oprească hegemonia CFR-ului.

În stilul caracteristic, Dan Petrescu a ieșit cu mai multe declarații la adresa clubului din Bănie. Înainte de meci, tehnicianul campioanei a vorbit la superlativ de Bergodi și echipa sa, în timp ce la final a spus că Universitatea este favorită la câștigarea campionatului. De asemenea, a declarat că Știința va avea meci ușor la Mediaș, în timp ce CFR va avea de înfruntat o echipă mai puternică.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la Oltenia TV, Marcel Popescu a spus despre Dan Petrescu că este un „maestru al manipulării alibiilor” și că fiecare ar trebui să-și vadă de treburile interne.

„Dan Petrescu, un maestru al manipulării alibiilor”. De ce nu s-ar potrivi tehnicianul campioanei la Craiova

Gaz Metan Mediaș are mari probleme înainte de partida cu Universitatea Craiova, de vineri, ora 20:00. Ardelenii s-au despărțit de șase jucători: „Clubul Gaz Metan Mediaș se va despărți miercuri de 6 jucători, ale căror contracte le expiră pe data de 30 iunie. Este vorba de portarul Ricardo Batista, fundașii Marian Pleașcă și Juel Thomas Nielsen, mijlocașii Boubacar Fofana, Paul Costea și Ely Fernandes. Atacantul Ioan Hora a părăsit deja echipa.

ADVERTISEMENT

Până la finalul sezonului, Dușan Uhrin va avea la dispoziție 19 jucători, plus cei Trei Juniori, Dogaru, Avram și nu se știe dacă își revine până vineri la meciul cu Craiova, iar în locul său ar putea debuta Dănuț Nicula.Pentru această partidă, Ionuț Larie va reveni în primul 11 după ce a fost suspendat la meciul trecut, iar Dumitru Cardoso va lipsi pentru a treia etapă la rând, după faultul dur din meciul cu Astra”, stă scris în comanicatul de pe site-ul gazisti.ro

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus despre meciul Craiovei că este mult mai ușor decât duelul pe care clujenii îl au la Giurgiu. Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit la Oltenia TV despre metodele pe care le folosește Petrescu în declarațiile publice: „Dan Petrescu este un maestru în manipularea alibiilor. Este un antrenor bun, dar cu un profil care nu s-ar potrivi la Craiova. Merge la 1-0 și la noi publicul este adeptul unui meci de 5-4, decât un scor ca 1-0. De unde știe el că noi avem meci ușor?

ADVERTISEMENT

Eu cred că este cel mai corect fiecare să se uite în ograda lui. Dacă reușim să fim campioni, vom fi pe forțe proprii. Noi trebuie să ne bucurăm că are cineva jucători accidentați? Nu, orice meci trebuie tratat cu responsabilitate maximă. Mergem la Mediaș, o echipă care a încurcat Astra, la Giurgiu, iar acolo a pierdut FCSB!”

„Gigi Becali nu-și va vinde onoarea pentru nimic în lume!”

Faptul că Universitatea Craiova se află în luptă directă cu CFR Cluj pentru câștigarea campionatului l-a făcut pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului, să-și aducă aminte de un episod întâmplat în urmă cu trei ani, atunci când FCSB avea nevoie de un rezolvat pozitiv al Științei în fața celor de la FC Viitorul, dar acest lucru nu s-a întâmplat: „O să începem și noi să promovăm tinerii. Trebuie să batem Botoșaniul și Craiova, după promovăm tinerii cu CFR, cu Gaz Metan și cu Astra, că așa e frumos să promovăm tinerii, nu?

ADVERTISEMENT

Nu mă răzbun pe Craiova, așa se întâmplă în viață, iau și eu modelul lui Craiova, lui Rotaru, mă iau după ei, că eu nu mă pricep la fotbal. Nu mă interesează cine ia campionatul, doar că CFR-ul când a jucat cu Viitorul au jucat fotbal și nu au promovat tineri. Craiova a promovat tineri, dar vreo doi-trei de care n-a mai auzit nimeni. Vreau să văd și eu cum e să joace 7-8 jucători de 18 ani, de-aia e bine în viață să fi drept și corect. Mă interesează pe mine să promovez tinerii, cum au făcut și ei”, a spus Gigi Becali.

Marcel Popescu a declarat la emisiunea „Fotbal Plus” de la  Oltenia TV că Gigi Becali are tot dreptul să aleagă politica pentru echipa sa. Totuși, managerul general al Universității Craiova este sigur că FCSB își va apăra corect șansele: „Fiecare este liber să interpreteze și să aleagă politica clubului. Nu comentez declarațiile patronului de la FCSB. Promovarea tinerilor este politica Craiovei. FCSB nu a folosit această politică sau a folosit-o în mod greșit. Poate a existat un insucces.

Acest om a băgat niște bani, are dreptul să spună ce vrea, să fie supărat pe cine vrea. Gigi Becali a băgat bani mulți, a construit o academie la standarde europene. Eu nu văd ceva greșit în ceea ce spune. Eu nu-i dau credit unei persoane care spune că Gigi își va vinde onoarea unei echipe din Liga 1. Nu-și va vinde onoarea pentru nimic în lume, niciodată nu o va face”


    • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,33 este cota pentru „peste 1,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT