Sport

Marcel Pușcaș anunță multe plecări de la FC U Craiova: „Adrian Mititelu nu plătește amatorismul”

După înfrângerea din partida FC U Craiova - Sepsi, scor 0-5, Marcel Pușcaș a declarat că formația din Bănie se va despărți de mai mulți jucători în această vară.
17.05.2022 | 17:00
Marcel Puscas anunta multe plecari de la FC U Craiova Adrian Mititelu nu plateste amatorismul
Marcel Pușcaș anunță o restructurare masivă a lotului la FC U Craiova: „Adrian Mititelu nu plătește amatorismul”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfrângerea drastică din partida FC U Craiova – Sepsi, scor 0-5, a fost picătura care a umplut paharul pentru oficialii „alb-albaștrilor”. Directorul general al formației din Bănie, Marcel Pușcaș, a criticat evoluția jucătorilor antrenați de Nicolo Napoli și a declarat că mulți dintre ei vor fi demiși în această vară.

Marcel Pușcaș anunță plecări de la FC U Craiova: „De unii jucători mai mult ca sigur o să ne și despărțim”

Oltenii au fost înfrânți în ultima partidă din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, scor 0-5, cu Sepsi Sf.Gheorghe. Oficialul celor de la FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a criticat vehement evoluțiile jucătorilor și a anunțat că mulți dintre ei vor fi dați afară de la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Am fost de tot râsul, iar jucătorilor noștri trebuie să le fie rușine după o asemenea prestație. Adrian Mititelu nu plătește amatorismul, iar după cum îl știu eu pe dânsul, sigur se va lăsa și cu penalizări. În plus, de unii jucători mai mult ca sigur o să ne și despărțim. Avem această posibilitate, conform contractelor semnate”, a declarat Marcel Pușcaș pentru Prosport.

Directorul general al oltenilor i-a acuzat pe fotbaliștii „alb-albaștrilor” că nu și-au respectat meseria în partida cu Sepsi. Acesta a declarat că FC U Craiova s-a prezentat lamentabil pe „Ion Oblemenco”, în fața propriilor suporteri, care sărbătoreau 25 de ani de la înființarea galeriei.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate să nu îți respecți meseria de fotbalist. Spun acest lucru cu toată răspunderea. Acest campionat se joacă din prima etapă până în ultima. Domnul Mititelu plătește contractele din prima zi până în ultima zi, iar jucătorii noștri nu și-au respectat meseria de fotbalist. Nu poți să te prezenți în acest hal în fața propriilor suporteri, mai ales că era și sărbătoarea Peluzei Sud 97, iar Sepsi trebuie să recunoaștem că a jucat cu rezervele”, a spus directorul oltenilor.

Cătălin Albu și Alberto Cobrea nu vor avea de suferit din cauza înfrângerii: „Au fost la primul lor meci în tricoul Craiovei”

Marcel Pușcaș a declarat că Alberto Cobrea și Cătălin Albu nu vor fi demiși de la FC U Craiova 1948, pentru că se partida cu Sepsi a fost primul meci din campionat pentru ei. Acesta a spus că doar jucătorii care nu au beneficiat de minute în Casa Pariurilor Liga 1 și nu au confirmat în tricoul oltenilor vor fi dați afară din lotul echipei.

ADVERTISEMENT

„Cobrea și Albu cel mic au fost la primul lor meci în tricoul Craiovei, dar alți jucători au primit șanse după șanse să joace și să demonstreze că merită să evolueze la această echipă și din sezonul următor. Și nu doar în acest meci au primit șanse să joace”, a spus Marcel Pușcaș.

Directorul general al oltenilor a declarat că după ultima partidă din Casa Pariurilor Liga 1, oficialii celor de la FC U Craiova vor face o analiză drastică asupra lotului. Acesta a declarat că formația din Bănie s-a făcut de râs pe „Ion Oblemenco” și trebuie să accepte toate criticile cu capul sus.

ADVERTISEMENT

„Nu dăm aici nume de jucători care vor pleca, dar e clar că se va face o analiză la sânge. Acest rezultat se putea întâmpla în Giulești, iar eu nu văd cum mai dădeam noi ochii cu suporterii. Sunt foarte supărat după înfrângerea asta, iar noi trebuie să acceptăm acum toate criticile cu capul sus, deoarece trebuie să fim conștienți că ne-am făcut de râs!”, a mai spus directorul celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT