Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marcel Puşcaş, discurs dur despre jucătorii lui FC U Craiova: “Trebuie să îşi bage minţile în cap şi să joace fotbal! De aia sunt plătiţi”

Marcel Pușcaș a avut un discurs dur despre jucătorii lui FC U Craiova 1948. Președintele grupării din Bănie cere mobilizare generală din partea oltenilor.
27.02.2024 | 14:50
Marcel Puscas discurs dur despre jucatorii lui FC U Craiova Trebuie sa isi bage mintile in cap si sa joace fotbal De aia sunt platiti
Marcel Puşcaş, discurs dur despre jucătorii lui FC U Craiova: “Trebuie să îşi bage minţile în cap şi să joace fotbal! De aia sunt plătiţi”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu se află într-o formă excelentă în SuperLiga, însă Marcel Pușcaș speră ca jucătorii oltenilor să revină cu picioarele pe pământ. Președintele formației lui Adrian Mititelu are un mesaj clar înaintea confruntării cu Poli Iași.

Marcel Puşcaş, dur cu jucătorii lui FC U Craiova: “Trebuie să îşi bage minţile în cap şi să joace fotbal!”

Marcel Pușcaș este îngrijorat înainte de FC U Craiova 1948 – Poli Iași, însă nu are emoții în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. Oficialul grupării din Bănie a avut un discurs clar pentru elevii lui Giovanni Costantino, care trebuie să revină din pasa proastă din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Se joacă meci de meci și nu se știe ce se întâmplă. De asta spun că este momentul să ne trezim și să începem să acumulăm puncte. Diferența între baraj și nebaraj nu este mare și nici între baraj și locul șapte, opt nu e mare. Nu o să fie diferență de 10, 14 puncte.

O să fie acolo trei, patru, cinci puncte de un meci sau două diferență. Nu este vorba cu cine dai barajul, nu avem voie să ajungem acolo și nici investițiile, chiar valoarea individuală a jucătorilor duc invers, nu la vale. Nu ai cum să ai condițiile pe care le avem, nu ai cum să ai 15 jucători străini aduși de prin campionate ca Belgia, Argentina, Brazilia, Portugalia și să pomenești măcar de baraj, nu ai voie.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem să ne jucăm de-a fotbalul și să avem atitudinea asta de lasă-mă să te las probabil vom ajunge la baraj. Cui îi face bine treaba asta, nici lor ca jucători, ca imagine. Mulți vor să plece să își facă o trambulină din campionatul ăsta și să plece în China, Golf, Kazahstan, Cipru sau Grecia. Cum să pleci dacă nu bați pe nimeni.

Să își bage mințile în cap și să joace fotbal pentru asta sunt plătiți. Soluția stă de multe ori în calitatea, atitudinea jucătorilor, antrenorul ca antrenor. Sigur că este foarte important, dar nu singur este important. Am văzut n situații în care antrenorul era debusolat sau s-a schimbat, dar jucătorii au început să pună piciorul în prag”, a spus Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Antrenorul nu a zis la Galați să nu trageți la poartă”

Marcel Pușcaș și-a continuat discursul dur despre jucătorii de la FC U Craiova 1948. Președintele grupării din Bănie este de părere că nu Giovanni Costantino este principalul vinovat pentru ultimele rezultate negative.

„Dacă nu ai asemenea discuții în echipă la o bere, poate mai bărbătească în vestiar. Ei între ei: «Ce facem suntem un grup, ne lăsăm călcați în picioare». Până la urmă sunt o echipă, ca să fii o echipă trebuie să răspundă individual fiecare de parcela lui, de creanga lui.

ADVERTISEMENT

Nu a zis antrenorul la Galați vă rog frumos să nu trageți la poartă, avem nevoie de cele trei puncte, dar vă rog să nu trageți la poartă. Nu le-a zis la faza lor fixă sau la nu știu ce fază să nu facă marcajul, nu le-a zis așa ceva. Nu le-a zis dați pase la adversar, nu le-a zis. 

Nimeni nu e perfect și antrenorii pot să greșească, dar repet. Toți antrenorii spun depinde ce echipă am, jucătorii mă fac mare. Toți au spus și Guardiola, Ienei. Degeaba ești antrenor foarte bun și cu diplome nu știu pe unde, dacă ai niște jucători care nu pot să își atingă obiectivul sau care nu vor”, a spus Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

DISCURS DUR despte situatia de la FCU Craiova: “NU AVEM VOIE SA AJUNGEM ACOLO”

ADVERTISEMENT