Sport

Nicolo Napoli, atac de nicăieri la oficialii lui FC U Craiova: „Sunt bolnavi mintal și fură bani”

Nicolo Napoli i-a atacat dur pe oficialii lui FC U Craiova. Fostul antrenor din Bănie le-a adus acuzații șefilor echipei lui Adrian Mititelu.
27.02.2024 | 00:04
Nicolo Napoli atac de nicaieri la oficialii lui FC U Craiova Sunt bolnavi mintal si fura bani
Nicolo Napoli a atacat conducerea celor de al FC U Craiova la aproape 9 luni după ce a plecat din Bănie. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, antrenorul care a pregătit-o de nouă ori de-a lungul carierei pe FC U Craiova, i-a atacat dur pe oficialii echipei patronate de Adrian Mititelu. Tehnicianul italian a animat disputa dintre conducere și suporteri prin intermediul unui comentariu pe rețelele de socializare.

Nicolo Napoli, atac de nicăieri la oficialii lui FC U Craiova

Nicolo Napoli a antrenat-o ultima oară pe FC U Craiova în perioada noiembrie 2022 și iunie 2023. Italianul a plecat cu scandal din Bănie. Contractul tehnicianului nu a fost prelungit și locul său a fost luat de Joao Janeiro, care a plecat într-un timp record de pe banca „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Nicolo Napoli a stat cu ochii pe situația din cadrul clubului patronat de Adrian Mititelu. Oltenii traversează o perioadă nefastă, cu o singură victorie și 5 înfrângeri în cele 6 partide din acest an.

Pagina de Facebook „FCU 1948”, care adună la un loc o comunitate impresionantă de susținători ai lui FC U Craiova, a postat o imagine în care se regăsesc Marcel Pușcaș, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar și Gabi „Blondu’”, fostul lider al Peluzei Sud ’97.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a comentat la poza cu oficialii lui FC U Craiova: „Sunt bolnavi mintal și fură bani”

„Cum să faci performanță cu acești profesioniști a căror singură responsabilitate la club este să bage cardul în bancomat în ziua de salariu!?”, a fost textul care a însoțit postarea făcută pe pagina de Facebook „FCU 1948”.

Nicolo Napoli a comentat la postare și i-a atacat pe cei apăruți în fotografie. „Sunt bolnavi mintal și fură bani”, a scris antrenorul italian în secțiunea de comentarii. Reacția antrenorului a primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

 

Comentariul lui Nicolo Napoli
Comentariul lui Nicolo Napoli

De asemenea, în toamna anului trecut, Nicolo Napoli a intrat într-un schimb de replici în comentariile unei postări cu Adrian Mititelu. „Cu mine antrenor!”, a scris Nicolo Napoli, la o postare făcută de Mititelu în care FC Universitatea Craiova câștiga în 2009 cu CFR Cluj, scor 4-1.

Adrian Mititelu și Nicolo Napoli, schimb de replici pe Facebook

„Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă!”, i-a răspuns Adrian Mititelu. „Eu sunt mereu cu chef de muncă, când padrone (n.r. – stăpânul, patronul, în limba italiană) nu se bagă la echipă!”, i-a replicat Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli este liber de contract încă din 2 iunie 2023 de la despărțirea de FC U Craiova. În România, antrenorul italian le-a mai pregătit pe FC Brașov, Astra Giurgiu, CS Turnu Severin și Poli Iași.

ADVERTISEMENT