Life

Marcela Fota, surprinsă lângă un alt bărbat. Ce se întâmplă cu relația cu tânărul de 23 de ani

Marcela Fota, în compania unui nou partener de viață? Ce a dezvăluit cântăreața despre legătura cu milionarul mai mic decât ea.
26.06.2023 | 22:42
Marcela Fota surprinsa langa un alt barbat Ce se intampla cu relatia cu tanarul de 23 de ani
Marcela Fota, în compania unui nou partener de viață? Ce a dezvăluit cântăreața despre legătura cu milionarul mai mic decât ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta interpretă de muzică populară din Oltenia a fost surprinsă lângă un alt bărbat. Ce se întâmplă cu relația cu tânărul de 23 de ani. Vedeta a plecat într-o vacanță, unde s-a bucurat de liniște și plimbări în aer curat.

Marcela Fota, în compania unui nou partener de viață? Ce a dezvăluit cântăreața despre legătura cu milionarul mai mic decât ea

Marcela Fota a distribuit o imagine în care pare să fie în compania unui nou partener de viață. Cântăreața nu a oferit niciun indiciu despre presupusa legătură amoroasă și separarea de milionarul mai mic decât ea.

ADVERTISEMENT

Din poza de pe Instagram nu reiese nimic despre bărbatul cu care a plecat la munte. Îndrăgita artistă de muzică populară nu-i arată chipul, în schimb se poate observa doar mâna acestuia. Momentan nu se știe cine este misteriosul.

„Timp pentru cafea”, este mesajul care însoțește fotografia vizualizată de mulți dintre fanii săi. În celelalte poze din social media vedeta apare singură, într-una dintre ele mărturisind că iubește natura înconjurătoare.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au dus cu gândul inclusiv la tânărul cu care Marcela Fota s-a afișat de nenumărate ori pe rețelele de socialiazare, dar și la o altă persoană având în vedere declarația făcută de artistă în urmă cu 2 săptămâni.

Marcela Fota, alături de un bărbat misterios
Marcela Fota, alături de un bărbat misterios. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marcela Fota, adevărul despre viața amoroasă

„Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva. Primesc uneori întrebarea legat de ce mă face fericită, iar răspunsul este eu. Eu sunt singura care are grijă de fericirea mea.

ADVERTISEMENT

Este cea mai importantă, ca eu să pot să îi dau fericire și băiatului meu. Îmi place să mă bucur de viață și de absolut tot”, mărturisea Marcela Fota la un moment dat pentru wownews.ro.

În prezent, cântăreața de muzică populară dorește să fie mai discretă cu viața amoroasă, mai ales că a fost pusă la zid pentru relația cu un tânăr mai mic decât ea. Vedeta nu vrea să mai dea din casă despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

S-a îndrăgostit la mai bine de 2 ani de când a rămas văduvă, foarte multe persoane fiind de părere că a ținut suficient doliu pentru regretatul său soț. Marcela Fota are și un fiu, în vârstă de 13 ani, de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT