Life

Marcela Fota, comparată cu Oana Radu. Detaliul care a stârnit controverse în rândul fanilor

Marcela Fota și-a pus fanii pe jar cu cele mai recente postări. Detaliul care a atras atenția tuturor celor din mediul online
03.01.2024 | 19:54
Marcela Fota comparata cu Oana Radu Detaliul care a starnit controverse in randul fanilor
Marcela Fota a creat confuzii în rândul fanilor din online. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Zilele acestea, mai mult ca niciodată, românii au avut mult timp la dispoziție. În zilele libere de după sărbători, mulți dintre ei nu au ratat nicio postare de-ale vedetelor din mediul online. De privirile atente ale urmăritorilor nu a scăpat nici Marcela Fota pe care fanii au comparat-o cu Oana Radu.

Marcela Fota, apariție răvășitoare de Revelion

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista nu duce deloc lipsă de fani, mai ales în mediul online. Acolo, mii de oameni sunt cu ochii pe interpretă și nu ratează niciun moment din viața ei.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota este una dintre artistele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Deși are un program extrem de aglomerat, Marcela nu uită nicio secundă de fanii ei din online. Însă, cele mai recente postări ale ei au reușit să agite apele.

La cei 46 de ani ai săi, Marcela Fota arată mai bine ca niciodată. Interpreta are mare grijă de ea și se asigură că trecerea timpului nu lasă urme asupra ei. Deși este extrem de frumoasă și naturală, atunci când se machiază, interpreta de muzică populară fură toate privirile.

ADVERTISEMENT

Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artista nu s-a lăsat deloc mai prejos. S-a programat la machiaj și păr, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Marcela Fota i-a lăsat fără cuvinte pe fanii ei care, cu siguranță, nu se așteptau la o asemenea transformare.

Celebra interpretă de muzică populară a fost comparată cu Oana Radu

Internauții au copleșit-o cu aprecieri și complimente. Însă, dincolo de zecile de cuvinte de laudă, un comentariu a reușit să se remarce. Unul dintre fanii artistei a fost atent la toate detaliile și a comparat-o cu o altă colegă de-ale sale de breaslă.

ADVERTISEMENT

Filmarea pe care Marcela Fota a postat-o cu machiajul de Revelion l-a făcut pe fanul respectiv să o compare cu Oana Radu. De departe, acesta a fost un compliment, având în vedere cât de bine arată și Oana.

Machiajul pentru care a optat Marcela Fota nu a fost unul îndrăzneț. În schimb, a fost unul care a pus-o foarte mult în valoare. Pe buze, artista a purtat un ruj de un roșu aprins, iar atenția tuturor a fost îndreptată către zona feței.

ADVERTISEMENT

Ceea ce i-a făcut pe fani să o confunde, de fapt, cu Oana Roman, a fost modul în care și-a aranjat părul. Cu o șuviță pe față care să țină locul unui breton, interpreta a reușit să stârnească controverse în rândul internauților.

Marcela Fota nu a fost complimentată doar acum. De obicei, de fiecare dată când postează imagini sau filmări cu ea, fanii o copleșesc cu vorbe frumoase. Aceasta este dovada că toată lumea a observat cât de atentă este la modul în care se prezintă în fața admiratorilor din online și nu numai.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”