Life

Marcela Fota, dezvăluiri despre relația cu fiul ei, David. Cum o strigă adolescentul: “Niciodată nu mi-a zis mama”

Marcela Fota a făcut dezvăluiri despre relația cu fiul ei, David. Cum o strigă adolescentul pe cântăreața de muzică populară.
01.02.2024 | 09:18
Marcela Fota dezvaluiri despre relatia cu fiul ei David Cum o striga adolescentul Niciodata nu mia zis mama
Marcela Fota a vorbit despre relația cu fiul ei, David. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiul ei, David. Adolescentul nu o strigă pe vedetă “mamă”, însă artista nu este deranjată de acest aspect, întrucât cei doi se înțeleg de minune.

Marcela Fota a făcut dezvăluiri despre relația cu David, fiul ei. Cum o strigă acesta

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit despre mai multe aspecte din viața personală, printre care și relația cu fiul ei, David, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg foarte bine, dar adolescentul o vede și ca pe o prietenă, nu doar ca pe mama lui. De altfel, David nu o strigă “mama” pe artistă, ci “Marci”.

Întrebată dacă o deranjează acest aspect, Marcela Fota a spus că nu, pentru că fiul ei îi spune așa de când era mic. Cu toate acestea, există anumite “reguli”, și anume faptul că artista trebuie să-i spună fiului ei “Da, mami”, în loc de “Da, David”.

ADVERTISEMENT

“Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune ‘mamă’, îmi spune Marci. M-a întrebat într-o zi: ‘auzi, Marci? Ai vrea să îți spun mamă? Mie îmi place să îți spun Marci. Tu ești prietena mea!’

Dar eu, în schimb, trebuie să îi spun ‘Da, mami!’ Îi spuneam într-o perioadă ‘da, David’. Și atunci mi-a zis că ‘nu, tu trebuie să-mi spui da, mami’.

ADVERTISEMENT

Multă  lume îmi spune ‘nu te doare capul că nu îți spune mami?’ Nu, niciodată nu mi-a zis. Și are 14 ani jumate. Dar ce crezi? La el în clasă fiecare mamă e mama lui Robert, mama lui x, dar eu sunt Marci pentru toată lumea”, a declarat interpreta de muzică populară în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, de la Metropola TV.

Marcela Fota, pregătită pentru plecarea fiului ei

De asemenea, cântăreața a luat mereu cele mai bune decizii pentru fiul ei și știe că acesta va face alegeri bune. Vedeta este pregătită pentru momentul în care adolescentul va pleca de acasă.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta se așteaptă ca, într-o zi, fiul ei să aibă o relație și se declară pregătită și pentru acest lucru. Artista știe că băiatul ei este independent și că se poate descurca în orice situație.

“Sunt foarte pregătită pentru că am crescut un bărbat independent. Deși ne înțelegem din priviri, niciodată nu i-am știrbit din personalitate. L-am lăsat mereu să ia deciziile singur.

Să le ia pe cele corecte, până în momentul de față. Sunt pregătită de când va zice ‘Marci, de azi vreau să stau singur sau ea e iubita mea’”, a mai spus Marcela Fota.

ADVERTISEMENT