Life

Cine este Marco Cigognini, ispita de la noul sezon ”Insula Iubirii”. Deține un club în Centrul Vechi al Capitalei

Marco Cigognini se află printre ispitele de la noul sezon ”Insula Iubirii”. El deține un club, în Centrul Vechi al Capitalei și este de origine italiană.
05.03.2022 | 18:08
Cine este Marco Cigognini ispita de la noul sezon Insula Iubirii Detine un club in Centrul Vechi al Capitalei
Marco Cigognini, un patron al unui club din Centrul Vechi al Capitalei, ispită la Insula Iubirii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Patronul unui club din Centrul Vechi al Capitalei este ispită la ”Insula Iubirii”. Marco Cigognini, de origine italiană, vrea să cucerească inimile concurentelor care se vor înscrie în sezonul cu numărul 6 al emisiunii.

Marco Cigognini, noua ispită de la ”Insula Iubirii”, plăcut impresionat de România

Marco Cigognini s-a stabilit în România în urma unei vizite, care l-a impresionat. Așadar, a decis să-și deschidă aici o afacere, într-un loc frecventat de mulți oameni, Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

Marco Cigognini are 35 de ani și cu toate că a mai avut în trecut relații, nu a reușit până acum să se căsătorească sau să-și întemeieze o familie. El spune că nu i s-a oferit ocazia de a iubi cu adevărat.

Totodată, italinul are aproape 20.000 de urmăritori pe rețelele de socializare și pare o persoană pasionată de vacanțe luxoase și tim petrecut alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Noua ispită de la ”Insula Iubirii” este zodia Taur și se descrie ca pasionat de fitness și iubitor de mare. El va trebui să facă față altor 9 ispite, din categoria masculin: Cristian Grigorescu, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Dinu Popescu, Denis Slav, Florin Cerghit și Ali Habron.

Un polițist și un medic stomatolog, ispite la ”Insula Iubirii”

Doi dintre cei menționați au funcții serioase în viața de zi cu zi. Cătălin Dumitrescu este polițist, iar Ali Habron este medic dentist.

ADVERTISEMENT

”Cu un fizic atletic și puternic, Cătălin Dumitrescu (31 de ani, poliţist) este pregătit să îşi etaleze calităţile în cel mai nou sezon Insula Iubirii. Construit pe tiparul bărbatului cu un fizic impunător şi o sensibilitate contrastantă, Cătălin porneşte în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă.

Ali Habron (33 de ani, medic stomatolog) este un bărbat care atrage uşor atenţia femeilor, doar prin simpla sa apariţie. Accentul (moldovenesc) şi cetăţenia (palestiniană) fac din el un personaj complex.

ADVERTISEMENT

În urma unei experienţe eşuate în dragoste, Ali vine pe Insulă din dorinţa de a-i ajuta pe alţii să nu păţească ce a păţit el (…)”, au anunțat producătorii noului sezon ”Insula Iubirii”, care va fi prezentat tot de Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT