Sport

Marco Dulca, rană deschisă pentru Mihaela Buzărnescu: „Le sugerez tuturor să treacă prin suferință în dragoste”

Mihaela Buzărnescu (34 de ani) nu a trecut nici acum definitiv peste despărțirea de Marco Dulca, fostul jucător al FCSB.
12.01.2023 | 11:20
Marco Dulca rana deschisa pentru Mihaela Buzarnescu Le sugerez tuturor sa treaca prin suferinta in dragoste
Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au fost împreună timp de 6 luni. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții și se luptă să revină în tenis după o accidentare care a coborât-o până pe locul 401 în clasamentul WTA. Sportiva a avut probleme și pe plan sentimental, în urma relației cu Marco Dulca.

Mihaela Buzărnescu recunoaște că a suferit mult din dragoste: „Toți trecem prin suferință”

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România, iar sportiva este recunoscută pentru stilul vestimentar elegant: „Sunt sătulă până peste cap de treninguri și echipamente sportive. Vreau și eu, când pot, să mă îmbrac în haine de stradă, în haine care să mă reprezinte ca femeie”.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Marco Dulca e de părere că un om nu a iubit niciodată cu adevărat dacă nu a pătimit îndeajuns: „Oricum mereu mă îmbrac cu ce îmi place. Toți trecem prin suferință. Dacă nu treci printr-o suferință din dragoste, înseamnă că nu știi ce este iubirea, nu știi să iubești.

Este un pas pe care trebuie să îl parcurgem toți și mă bucur că am trecut prin asta. Te cunoști mai bine, te dezvolți mai bine. Le sugerez tuturor să treacă prin asta”, e sfatul Mihaelei pentru toți îndrăgostiții.

ADVERTISEMENT

Eu am fost focusată de mică pe tenis foarte mult și atunci viața personală a fost puțin lăsată. Oarecum, am cochetat cu viața personală mai târziu poate decât alte colege”, a declarat jucătoarea de tenis pentru publicația Ego.

Mihaela Buzărnescu a pus însa cariera de fiecare dată pe primul loc: „Nu regret”

Mihaela Buzărnescu a avut o viață sportivă în care disciplina a fost cuvântul de ordine, iar viața personală a picat în plan secund: „Nu regret, dar au fost momente când a trebuit să mă împart. Mereu am reușit să mă împart cât de cât într-un mod în care să fie OK și pentru persoana din viața mea personală, dar cariera era pe primul loc și cariera a fost mereu.

ADVERTISEMENT

La fel ca și pentru celelalte persoane din viața mea, tot cariera a fost pe primul loc. Trebuie să găsești un balans. Până la o vârstă trebuie să fie cariera. Oricum, eu sunt genul de persoană care face multe sacrificii pentru persoanele din viața mea, așa că nu au de ce să se plângă”.

Jucătoarea a explicat că a făcut și sacrificii pentru persoana iubită, care nu au fost întotdeauna apreciate cu adevărat: „Condusul foarte des în locația în care stătea persoana respectivă zilnic, când aveam și antrenamente și poate eram obosită, poate nu puteam.

ADVERTISEMENT

Am făcut sacrificiile acestea zi de zi pentru o perioadă destul de îndelungată. Cred că acesta este un sacrificiu care ar trebui să fie apreciat, sincer, de către orice persoană”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT