Life

Marea dragoste a lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru s-a împăcat cu ideea: „Am început să mă obișnuiesc”

Doina Teodoru l-a luat pe Cătălin Scărlătescu „la pachet” cu toate pasiunile sale. Iar acum a fost nevoită să accepte asta în vacanță.
16.01.2024 | 12:13
Marea dragoste a lui Catalin Scarlatescu Doina Teodoru sa impacat cu ideea Am inceput sa ma obisnuiesc
Care este marea pasiune a lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru a acceptat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi din țară. Adesea puși pe glume, ei împărtășesc cu publicul informații despre relația lor, așa cum, recent, actrița a dezvăluit care este marea dragoste a bucătarului. Chiar și ea acceptat aproape fără obiecții.

Doina Teodoru a vorbit despre marea dragoste a lui Cătălin Scărlătescu

Din cauza diferenței majore de vârstă -17 ani- mulți nu au crezut în relația Doinei Teodoru cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi au demonstrat contrariul și au dat ocazia publicului să-i cunoască mai bine atunci când au participat la America Express.

ADVERTISEMENT

În cadrul competiției au fost adesea puși pe glume, așa cum fac și în cadrul interviurilor, de exemplu, iar recent Doina Teodoru a făcut publice imagini din fabuloasa vacanță în Asia, unde a apărut și cu un inel pe deget. 

Dar de data aceasta, nu bijuteria a scos-o în evidență actrița, ci două valize despre care a mărturisit că inițial erau aproape goale și asta pentru că iubitul ei are planuri mari.

ADVERTISEMENT

Marea dragoste a bucătarului, în afară de Doina, este mâncarea thailandeză, astfel că s-a pregătit să aducă din Asia cele mai bune condimente pe care să le folosească în rețetele sale delicioase.

„Am început să mă obișnuiesc cu dulapurile astea pe roți, pe care le mutăm din loc în loc. Ele sunt aproape goale, doar că ‘cineva’ s-a gândit de acasă că o să le umple cu fel de fel de condimente secrete&co. Până acum am tot depozitat în ele scoici. Stai să vezi ce discuții o să avem când o să vină condimentele”, a scris Doina Teodoru pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ea este cea care a planificat vacanța

Chiar Doina Teodoru este care a planificat vacanța, căci organizarea este îndatorirea sa în relația cu Cătălin Scărlătescu. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat pentru PlayTech.ro.

„El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărească. Stă 100 de ani până alege o locație și atunci, eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem.

ADVERTISEMENT

El decartează doar timpul lui lângă mine. Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a afirmat vedeta,

ADVERTISEMENT