Fotbal intern

Marea împăcare dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru înainte de U Craiova – FCSB: „Nu o să-i plătesc nicio poliță. Chiar îl apreciez!”

09.07.2020 | 12:39
Marea impacare dintre Gigi Becali si Mihai Rotaru inainte de U Craiova  FCSB Nu o sai platesc nicio polita Chiar il apreciez
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit înaintea meciului cu Universitatea Craiova și vrea să se împace cu Mihai Rotaru, pe care îl liniștește și îi spune că nu o să-i plătească nicio poliță.

Mai mult decât atât, patronul FCSB-ului a mărturisit că îl apreciază pe Mihai Rotaru și îl felicită pentru locul pe care Craiova îl ocupă în campionat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gigi Becali a spus că nu este interesat de nicio rivalitate cu oltenii sau cu CFR Cluj, ci vrea doar dreptate.

Marea împăcare dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu Craiova și în mod surprinzător, patronul FCSB-ului a făcut mai multe declarații frumoase la adresa lui Mihai Rotaru, căutând astfel o cale de împăcare cu patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Cât eu voi trăi voi fi drept și o să împlinesc numai dreptatea, eu nu-i plătesc nicio poliță lui Rotaru, dar îi spun doar să nu mai facă ce a făcut, iar el e băiat isteț și mă înțelege.

Ce a făcut el acum la Craiova e un lucru mare, nu e ușor să aduci echipa pe locul 1-2. N-am nicio problemă nici cu CFR, nici cu Craiova, nu e interesul meu”, a spsu patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Neluțu Varga și Mihai Rotaru nu se compară cu mine din punct de vedere financiar”

Gigi Becali a continuat și a spus că Neluțu Varga și Mihai Rotaru nu se compară cu el din punct de vedere financiar, însă nu mai este interesat de concurență, ci doar de dreptate.

„Nici Neluțu Varga, nici Rotaru nu se compară cu mine din punct de vedere financiar, n-am concurență, dar nici nu mă mai interesează, vreau doar să fiu drept”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 62 de ani a împlinit Gigi Becali pe 25 iunie

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT