Life

Marea minciună de la Survivor România. Elena Marin, demascată chiar de cel care o susținea, Ștefan Ciuculescu

Ștefan Ciuculescu a spus adevărul despre cum este tratată în realitate Elena Marin la Survivor România. Acesta confirmă bănuiala multora.
30.06.2021 | 12:09
Marea minciuna de la Survivor Romania Elena Marin demascata chiar de cel care o sustinea Stefan Ciuculescu
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a făcut o serie de dezvăluiri despre Elena de la Survivor România. Chiar cel care la un moment dat era să se bată la propriu cu Zanni și Sebi pentru fosta asistentă de televiziune susține că vedeta face totul conștient și nu a avut nimeni nimic cu ea.

Ștefan a văzut cum este percepută emisiunea din fața micului ecran și spune că lucrurile nu sunt deloc așa cum le văd telespectatorii.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a mărturisit că, dimpotrivă, băieții au încercat întotdeauna să o ajute pe Elena să se pună pe picioare și nimeni nu i-a pus vreo piedică.

Ștefan Ciuculescu spune adevărul despre Elena de la Survivor România

Faimosul a fost întrebat de Alex Nedelcu în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube dacă Elena a ajuns până în acest punct al competiției din pură întâmplare sau pentru că lumea a empatizat cu drama ei.

ADVERTISEMENT

„Ai pus punctul pe i, Alex”, a fost răspunsul imediat dat de Ștefan, pe care l-a dezvoltat ulterior punând-o într-o lumină nu tocmai favorabilă pe concurentă.

„Oamenii au empatizat foarte mult că vai ce i se întâmplă Elenei. Elenei nu i s-a întâmplat nimic. Nu i s-a luat mâncarea de la gură, nu i s-au pus piedici, ba dimpotrivă. (…)

ADVERTISEMENT

Înseamnă că cei care am ieșit din competiție suntem toți nebuni și ea care a rămas nu? Adică ea are dreptate în totalitate?”, sunt declarațiile uluitoare făcute de Ștefan.

„Elena a mâncat datorită nouă”

Bărbatul a spus că a încercat să o ia de-o parte de fiecare dată, dar mereu se plângea că o nu asculta nimeni. Ștefan a spus că Elena o dădea cotită de foarte multe ori.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut foarte urât că nu s-a bucurat alături de echipă. În ultima perioadă, Elena a mâncat datorită nouă, practic. Elena era cam lipsă. Și cine are dreptate? Cine încerca să facă lucrurile să o aducă pe Elena pe linia de plutire? Tot noi”, a continuat Ciuculescu.

Ștefan spune că publicul a dus-o pe Elena unde este acum, nu performanțele ei din competiție. Fostul concurent a mai mărturisit că erau alți concurenți care ar fi meritat să ajungă departe.

Ștefan a mai spus că pe tot parcursul concursului a fost singur, chiar și atunci când a ieșit favorit și s-a impus în fața băieților. Acesta a mai zis că Elena doar i-a dat dreptate în ce a spus.

 

 

ADVERTISEMENT