Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marea problemă a Universității Craiova după 0-0 cu Oțelul: “Două săbii în aceeași teacă”

Universitatea Craiova şi Oţelul au remizat, scor 0-0, în etapa a doua din SuperLiga. Devine din ce în ce mai evident că Mitriţă şi Ivan se "calcă pe bătături".
25.07.2023 | 12:28
Marea problema a Universitatii Craiova dupa 00 cu Otelul Doua sabii in aceeasi teaca
Marea problemă a Universității Craiova după 0-0 cu Oțelul: “Două săbii în aceeași teacă”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut primele puncte din acest sezon după remiza, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi. Oltenii au ratat mult şi în ciuda faptului că şi-au dominat adversarul în multe momente, nu au reuşit să scoată mai mult de un punct.

Marea problemă a Universității Craiova după 0-0 cu Oțelul: “Două săbii în aceeaşi teacă”

Horia Ivanovici a dezbătut situaţia de la Universitatea Craiova alături de invitaţii săi, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Realizatorul show-ului susţine că marea problemă a Craiovei sunt Ivan şi Mitriţă, care par două săbii în aceeaşi teacă:

ADVERTISEMENT

“Mie mi-a plăcut cum a jucat Craiova. Un singur lucru nu mi-a plăcut, Andrei Ivan. Avem doi lideri la Craiova şi aici s-ar putea să fie marea problemă a Craiovei, încă din startul campionatului. Par să fie două săbii în aceeaşi teacă. 

Mitriţă şi Ivan. Doar de ei vorbesc. De lideri. Mitriţă a murit pe teren aseară. Murea de ciudă, făcea efort şi l-am văzut iar pe Ivan, supărat permanent, dezamăgit permanent. În contratimp mereu.

ADVERTISEMENT

Dar eu spun că acolo este o problemă. Două săbii în aceeaşi teacă şi vorbesc de atitudine în primul rând”, a spus Horia Ivanovici.

Adrian Ilie: “La campionat, punctele astea pierdute sunt importante”

Adrian Ilie susţine că sunt puncte importante pierdute în start de campionat şi echipele care se bat la titlu trebuie să ia exemplu de la CFR Cluj, care câştiga mereu aceste meciuri în seria de cinci titluri câştigate la rând:

ADVERTISEMENT

“Meci bun din partea Craiovei, doar că ratează foarte mult. Am văzut meciul cu Dinamo care a fost echilibrat, nu prea au jucat. Acum au jucat, dar nu marchează. A la long, la campionat, punctele astea pierdute sunt importante.

Cu cât mergi în sus, faci puncte, echipa se echilibrează şi îţi mai permiţi să faci un egal. Când CFR Cluj a câştigat cele cinci campionate la rând câştigau exact când trebuie. Făceau egal cu FCSB şi nu erau depăşiţi. Iar celelalte meciuri le câştigau cu 1-0″, a spus Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Robert Niţă: “Dorinel se baricadează acolo, se apără, are şi noroc cu carul şi scoate un punct”

Robert Niţă susţine că Universitatea Craiova a arătat bine cu Oţelul Galaţi, dar oltenii ar trebui să fie mult mai concentraţi în această perioadă pe acumularea de puncte, având şi avantajul că multe dintre contracandidate joacă în cupele europene:

“Rapidul nu convinge, dar câştigă trei puncte. Voluntari nu joacă rău deloc şi pierde 1-4, Hagi foarte nemulţumit după meci. Dorinel se baricadează acolo, se apără, are şi noroc cu carul şi scoate un punct. La lotul Oţelului e aur. 

Pe pregătirea fizică stă foarte bine. Dorinel i-a rupt în două. Craiova câştigă cu Dinamo, un joc bun, dar ieri nu a intrat în poartă. În aceste meciuri poţi să îţi asiguri liniştea pentru o lipsă de formă. 

Tu, mai târziu, poţi să trăieşti din aceste puncte. De ce? FCSB joacă în cupele europene, Farul joacă în cupele europene. Vedem exemplul lui Hagi, joacă cu o echipă la Hermannstadt, la Tiraspol cu o altă echipă.

“Punctele astea se adună şi îţi dau liniştea când ajungi la meciurile decisive”

Punctele astea se adună şi îţi dau liniştea când ajungi la meciurile decisive. Mă gândeam de ce foşti doi componenţi ai Generaţiei de Aur, după două rezultate bune sunt foarte nemulţumiţi.

L-am văzut pe Hagi după meciul de la Constanţa că va lua măsuri şi îl vedem aseară pe Dorinel Munteanu după un punct ca o victorie, vine foarte supărat la interviuri. 

Marea problemă a Universităţii Craiova în acest sezon

ADVERTISEMENT