Life

Marele anunț făcut de Ștefan Ciuculescu de la Survivor România. Luptă pentru prima dată în cușca MMA

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România merge în cușca MMA pentru prima dată. Fostul concurent din Republica Dominicană a făcut declarații despre adversarul lui.
07.07.2022 | 09:17
Marele anunt facut de Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania Lupta pentru prima data in cusca MMA
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, prima luptă de MMA. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România se pregătește de prima lui luptă în cușcă! Ce a declarat despre adversarul său.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România merge în cușca MMA

Fostul concurent de la emisiunea Survivor România a vorbit despre perioada solicitantă care urmează în viața sa.

ADVERTISEMENT

Acesta a anunțat că trebuie să facă antrenamente și să slăbească, deoarece va merge în cușca MMA, unde se va lupta cu un adversar pe măsură.

“Urmează o perioadă grea pentru mine. Încep ușor ușor pregătirea, am început să slăbesc, pentru că pe 27 septembrie voi urca pentru prima dată în viața mea într-o cușcă de MMA și cred că zilele acestea urmează să aflați și adversarul.

ADVERTISEMENT

Un adversar pe măsură. O să fie interesant”, a spus el în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

Cu cine se luptă Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Lupta MMA va avea loc pe 27 septembrie, dar Ștefan Ciuculescu de la Survivor România  nu a vrut să dea mai multe detalii despre cel cu care se va bate, dar a mărturisit că este vorba despre o persoană celebră.

ADVERTISEMENT

Adversarul din cușcă al acestuia este apreciat de public, a mai dezvăluit fostul concurent din Republica Dominicană, dar pe care el nu îl mai place de ceva vreme.

În curând se va anunța și numele celui alături de care va intra Ștefan Ciuculescu în cușca MMA pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

„Ca să vă dau un indiciu, e un băiat pe care îl cunoașteți destul de bine, îl apreciați foarte mult, însă eu de o perioadă de timp nu îl mai apreciez. Urmează să se anunțe, va fi ceva interesant”, a declarat Ștefan Ciuculescu, în aceeași emisiune.

Ștefan Ciuculescu a participat în sezonul doi al emisiunii Survivor România. El a fost portar pentru mai mult cluburi din România, iar înainte de a pleca în emisiune a activat la Rapid București.

ADVERTISEMENT