Sport

Marele plus al transferurilor lui Phelipe și Alhassan la FCSB: „El poate să joace și pe bancă”

Nicolae Dică și Basarab Panduru au analizat noile achiziții a celor de la FCSB. Baba Alhassan și Luis Phelipe vor ajunge la echipă din iarnă să pună umărul la câștigarea titlului.
14.12.2023 | 12:00
Marele plus al transferurilor lui Phelipe si Alhassan la FCSB El poate sa joace si pe banca
Transferurile lui Luis Phelipe si Baba Alhassan pot schimba formula de joc a FCSB-ului. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu vrea să lase nimic la voia întâmplării în încercarea de a câștiga titlul în Superliga. Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA strategia de transferuri din această pauză competițională. Baba Alhassan și Luis Phelipe vor veni din iarnă la bucureșteni.

FCSB și-a întărit compartimentul median

“La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

ADVERTISEMENT

 Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

ADVERTISEMENT

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a declarat Nicolae Dică la Orangesport.

Pe lângă Baba Alhassan și Luis Phelipe, Becali a mai transferat un fundaș

Pe lângă cei doi jucători din Superliga, Gigi Becali a mai rezolvat o mutare. FANATIK a anunțat în premieră transferul lui Nana Antwi de la FC Urartu din Armenia. În vârstă de 23 de ani, Andwi este născut în Ghana și joacă pe poziția de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

“Dacă se schimbă sistemul, în 4-2-3-1, mai degrabă vor juca Alhassan și Șut la mijloc, iar Olaru va fi decar. Luis Phelipe?  Poate să joace și pe bancă. N-ai văzut ce a zis Becali? ‘Îl vedem o dată sau de două ori și scăpăm de el dacă nu merge’.

Nu-l aduci degeaba. Dacă are șansa să-ți arate ceva în primele două meciuri, mai stă două. Și tot așa, câte două meciuri are la dispoziție. Nu vine Luis Phelipe și stă Șut pe bancă.

ADVERTISEMENT

Vine fundașul dreapta și dispare Pantea. Și va fi Tavi Popescu, pe partea dreaptă. Și mai sunt puține locuri pentru Luis Phelipe și Alhassan”, a declarat Basarab Panduru la Orangesport.

ADVERTISEMENT
1,70 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida FCSB - Hermannstadt