Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță 3 transferuri la FCSB. „Unul este atacantul de la Șerif Tiraspol”

Gigi Becali este pregătit să facă ravagii pe piața transferurilor în această iarnă. Patronul FCSB-ului a anunțat 3 achiziții de top care să aducă titlul.
08.12.2023 | 11:13
Gigi Becali anunta 3 transferuri la FCSB Unul este atacantul de la Serif Tiraspol
Gigi Becali anunta transferuri de top. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali bagă mână adânc în buzunar pentru a-și asigura titlul de campion la finalul sezonului. Nemulțumit de valoarea lotului, patronul echipei de pe locul 1 va aduce 3 jucători de top în pauza competițională.

Gigi Becali a anunțat 3 transferuri în iarnă

“Ma duc în Europa League, pe mine nu mă interesează. Eu ori în Champions League, ori nu mă interesează. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători luați și îi pun pe toți. Trei iau. E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem.

ADVERTISEMENT

Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 de o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunț de o dată”, a declarat Gigi Becali.

FCSB are nevoie de sânge proaspăt pentru a reintra în forma de la începutul campionatului. Echipa pregătită de Charalambous a pierdut ultimele două partide din acest an. După FCSB – Oțelul 0-2, a venit rândul celor de la FCU Craiova să îi învingă pe bucureșteni, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

FCSB, transfer de peste 1 milion de euro

“Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toți să-i vadă și pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau.

Eu ți-am spus 3. Nu am zis pe ce posturi? Iau un atacant, un optar 100% și eventual încă un atacant care să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluță, să joace el. Sau să schimbă în 4-2-3-1, cu un decar.

ADVERTISEMENT

Pe listă e și Luis Phelipe de la Poli Iași, s-ar putea să fie. Nu mai vreau să stau cu emoții, vreau să iau campionatul la 15 puncte să termin cu ei toți”, a completat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Atacantul la care face referire Gigi Becali este David Ankeye. În vârstă de 21 de ani, transferul lui Ankeye a fost anunțat în premieră de playsport.ro. Vârful de 1.91 înălțime are 5 goluri în 12 apariții în acest sezon. A doua țintă a FCSB-ului este Luis Phelipe, de la Poli Iași. În vârstă de 22, Phelipe este un brazilian care a înscris 3 goluri în 17 partide pentru moldoveni.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali a anuntat 3 transferuri

ADVERTISEMENT