Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marele regret al lui Dan Șucu după sezonul de toamnă al Rapidului: „I-a rupt piciorul!”. Video exclusiv

Dan Șucu, unul dintre patronii Rapidului, a fost invitat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici și a dezvăluit care este marele său regret din toamnă.
20.12.2022 | 14:05
Marele regret al lui Dan Sucu dupa sezonul de toamna al Rapidului Ia rupt piciorul Video exclusiv
Marele regret al lui Dan Șucu după sezonul de toamnă al Rapidului: „I-a rupt piciorul!”. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu (59 de ani) a fost invitatul special al celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Printre subiectele abordate, patronul Rapidului a dezvăluit care este marele său regret din prima parte a sezonului.

Accidentarea lui Jayson Papeau, marele regret al lui Dan Șucu, patronul Rapidului

Rapid a încheiat pe locul 4 acest an, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB (locul 3) și Universitatea Craiova (locul 5). În 2023, gruparea alb-vișinie va împlini 100 de ani de la înființare, iar toată suflarea giuleșteană își dorește un trofeu.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru rapidiști, echipa lui Adrian Mutu a fost eliminată din Cupa României, care era unul dintre obiective, dar Dan Șucu are un alt mare regret. Este vorba despre accidentarea gravă suferită de Jayson Papeau în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, pe Giulești. Bulgarul Antoni Ivanov a fost agresorul lui Papeau.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate diagnosticul primit de francez și faptul că acesta nu va mai juca fotbal cel puțin șase luni de zile.

ADVERTISEMENT

„Sunt absolut mulțumit. Sigur că te gândești ce s-ar fi putut întâmpla. Câte lucruri s-ar fi putut face mai bine, dar sunt și multe lucruri care s-ar fi putut termina mai rău. Una peste alta suntem mulțumiți. Singurul regret pe care îl am după toamna asta este că i-a fost rupt piciorul lui Papeau. Mie îmi place mult băiatul ăsta, de francez, de băiatul nostru.

Mi-a făcut plăcere să mă ocup și din punct de vedere medical de recuperarea lui. Am mers împreună la chirurgul familiei noastre care s-a ocupat de dânsulm la Ionuț Georgianu, de la Monza, pe care eu îl consider cel mai bun doctor de pe pământ.

ADVERTISEMENT

Mai departe pe parte de recuperare s-a ocupat Dragoș, care e preparatorul fizic al lui David Popovici. Am încercat să găsim cea mai bună variantă pentru a suferi cât mai puțin și a reveni cât mai repede alături.

Mi s-a părut nedrept ce s-a întâmplat. Un copil atât de bun vine și încearcă să câștige un bun și vine cineva și îl cosește în halul ăsta? Probabil o să mă mai lovesc de nedreptăți din astea, dar asta fiind prima probabil ma impresionat mai mult.El a început deja să alerge, speranța noastră e că îl vom avea curând în teren”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În vârstă de 26 de ani, Jayson Papeau a ajuns în Giulești după ce a fost cumpărat de la Warta Poznan în schimbul sumei de 200 de mii de euro. El a îmbrăcat de 13 ori tricoul alb-vișiniu, perioadă în care a marcat un gol și a oferit un assist.

ADVERTISEMENT
Tags: