Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marele vis al lui Nicolae Badea: ”Îmi doresc un singur Dinamo, foarte puternic!”. Video Exclusiv

Nicolae Badea a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că își dorește să existe o singură echipă care să poarte numele Dinamo și crede că acest lucru este posibil în viitor.
03.03.2023 | 08:44
Marele vis al lui Nicolae Badea Imi doresc un singur Dinamo foarte puternic Video Exclusiv
Nicolae Badea a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că își dorește să existe o singură echipă care să poarte numele Dinamo și crede că acest lucru este posibil în viitor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul acționar majoritar al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare, care în prezent finanțează formația CS FC Dinamo din Liga 4, a avut o contribuție semnificativă la preluarea acțiunilor de către Firma Red&White de la Dorin Șerdean, la clubul din divizia secundă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Nicolae Badea, despre visul de a exista un singur Dinamo

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Nicolae Badea a susținut ideea lansată de Dănuț Lupu că marele vis al tuturor ”câinilor” este acela de a exista o singură echipă cu numele Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Este o dorință corect exprimată să avem un singur Dinamo și dacă vine din partea unui fost jucător (n.r. – Dănuț Lupu) pe care eu l-am admirat și atunci când nu era la Dinamo este și mai importantă. Este un crez care poate să devină realitate fără doar și poate, pentru că nu cred că va întâmpina poziții orgolioase sau poziții mărunte.

Nu vorbim de o entitate din Liga 4, vorbim de un centru de copii și juniori pentru a căror carieră să fie continuată după terminarea junioratului există și această echipă din Liga 4. Vorbim de 130-150 de copii.

ADVERTISEMENT

FC Dinamo nu a întrerupt niciodată activitatea la centrul de copii și juniori, chiar dacă a apărut în SuperLiga în anul 2005 o societate pe acțiuni care are o echipă ce a jucat în prima divizie și care acum joacă în Liga 2”, a declarat Badea.

VEZI VIDEO MAI JOS

Badea vede posibilă o unificare a celor trei Dinamo

Fostul acționar de la Dinamo crede că acest vis este cu adevărat posibil, pentru că nu vede să apară o opoziție din partea Clubului Sportiv, care deține o formație în Liga 3, și mai mult decât atât consideră că o astfel de mișcare este absolut necesară.

ADVERTISEMENT

”CS Dinamo a făcut o secție de copii și juniori cu o echipă în Liga 3 cu atât mai mult cu cât este vorba de o structură sportivă a cărei istorie a marcat nu numai Bucureștiul, ci și alte 18 reședințe de județ din toată țara.

Mișcarea Dinamo este continuă. Ceea ce spune Dan (n.r. – Dănuț Lupu) este corect. O consolidare a traseelor pe care curge acum Dinamo este necesară și cred că este posibilă”, a mai spus Nicolae Badea, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT