Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 28 februarie! Horia Ivanovici analizează Petrolul – CFR Cluj 2-5 cu Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Cristi Coste. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik SuperLiga, marți, 28 februarie: Horia Ivanovici și invitații Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Cristi Coste analizează Petrolul - CFR Cluj și etapa 28 din campionat.
28.02.2023 | 10:34
Fanatik SuperLiga marti 28 februarie Horia Ivanovici analizeaza Petrolul  CFR Cluj 25 cu Danut Lupu Valeriu Rachita si Cristi Coste Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, marți, 28 februarie! Horia Ivanovici analizează Petrolul - CFR Cluj cu Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Cristi Coste. Cum puteți vedea emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță marți, 28 februarie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” cu analiza ultimului meci al etapei 27 din SuperLigă, Petrolul – CFR Cluj 2-5, dar și cu cele mai ”fierbinți” subiecte înainte de etapa intermediară care începe chiar în această zi.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 28 februarie, de la ora 10:30! Analiza partidei Petrolul – CFR Cluj 2-5, dar și cu avancronica etapei 28 din campionat. Horia Ivanovici face show cu invitații Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Cristi Coste. Cum și unde puteți vedea emisiunea!

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a „Sportului Rege” de pe virulentele stadioane românești.

ADVERTISEMENT

Luni, 27 februarie, a avut loc ultima partidă din etapa a 27-a din SuperLiga, Petrolul Ploiești – CFR Cluj 2-5. O confruntare cu implicații atât în lupta pentru locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, cât și în cea la titlu.

În aceeași zi, în Liga 2, Dinamo a jucat primul meci după oficializarea informației legate de vânzarea clubului, care a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Elevii lui Ovidiu Burcă s-au impus la scor, 6-0, și au urcat pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Vom trage toate concluziile, vom face calcule și vom face spectacol la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI alături de invitați de marcă, precum Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Cristi Coste.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 28 FEBRUARIE 2023

Pregăti-ți-vă însă și pentru informațiile de ultimă oră despre runda cu numărul 28 din SuperLiga. Cea care va ține capul de afiș, de marți și până joi. Și propune încă din prima zi o confruntare cu implicații în zona de vârf a ierarhiei, Farul – Sepsi Sf.Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 28 FEBRUARIE 2023

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Așadar, în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT