Life

Margherita de la Clejani a comis-o din nou! S-a filmat în timp ce lovea o fetiță

02.06.2020 | 22:59
Margherita de la Clejani a comiso din nou Sa filmat in timp ce lovea o fetita
ADVERTISEMENT

Dacă vă gândeați că accidentul rutier provocat în weekend-ul trecut, când a condus sub influența substanțelor interzise, a cumințit-o, mai ales că pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, ei bine, Margherita de la Clejani continuă să iasă în evidență prin lucruri care nu îi fac deloc cinste. Deși riscă între 1 și 5 ani de închisoare, tânăra de 30 de ani afișează aceeași atitudine arogantă și nepăsătoare cu fiecare postare făcută pe rețelele de socializare.

Margherita de la Clejani s-a filmat în timp ce lovea o fetiță

Concret, printre înjurături și imagini cu diverse gesturi obscene la adresa jurnaliștilor și tuturor celor care o critică pentru purtările din ultima vreme, fiica îndrăgiților interpreți de muzică lăutărească a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare alături de o fetiță. Toate bune și frumoase, numai că la finalul melodiei pe care cele două dansează de mama focului, bruneta o lovește peste față pe micuță și începe să râdă.

ADVERTISEMENT
Momentul în care Marga o lovește pe fetiță. Gestul a fost involuntar. Sursa foto: Instagram
Momentul în care Marga o lovește pe fetiță. Gestul a fost involuntar. Sursa foto: Instagram

Deși involuntară, fapta a fost taxată dur de internauți, aceștia întrecându-se în comentarii negative la adresa sa. „Ești penibilă”, „Cum poți să faci așa ceva?”, „Revino-ți, fetiță, că nu e  bine deloc” sau „Nu te înveți minte, păcat”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții.

Margherita spune nu drogurilor

După scandalul petrecut ci mai bine de o săptămână în urmă, fiica lăutarilor din Clejani a ieșit în spațiul public încercând să lămurească atât relația sa cu Theodor, despre care s-a spus că i-ar fi iubit, cât și consumul de droguri. Bruneta se declară total împotriva acestor practici, chiar dacă testele IML par să indice contrariul.

ADVERTISEMENT

Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină.

Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină.

ADVERTISEMENT

Margherita nu este o consumatoare de droguri. A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni.

Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri. Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita de la Clejani.

ADVERTISEMENT