Life

Margherita de la Clejani a leșinat la Splash, vedete la apă! A fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor

Margherita de la Clejani este una dintre vedetele care au decis să accepte provocarea de a face parte din echipa divelor care participă la Splash! Vedete la apă, în ciuda faptului că se cam teme de apă.
22.08.2021 | 10:06
Margherita de la Clejani a lesinat la Splash vedete la apa A fost nevoie de interventia de urgenta a medicilor
ADVERTISEMENT

Iar pentru că nu știe să înoate, Margherita de la Clejani a și fost una dintre primele vedete care au avut probleme cât se poate de serioase în emisiune, ea fiind personajul principal al unor momente dramatice.

Margherita de la Clejani a leșinat la Splash! Vedete la apă

Margherita de la Clejani a fost în centrul unui eveniment care i-a speriat pe toși cei prezenți la piscina din Bacău, acolo unde se filmează emisiunea Splash! Vedete la apă, controversata brunetă având nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

“Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, explica Margherita de la Clejani chiar înainte de a încerca să facă o demonstrație a curajului ei cu săritura de la 5 metri înălțime pe care trebuia să o realizeze în fața juriului și a camerelor de luat vederi.

Dar, în momentul în care a urcat pe trambulină, la 5 metri înălțime, Margherita de la Clejani s-a pierdut cu firea, săritura de la acea înălțime, la care se adaugă și faptul că nu știe să înoate, făcând-o să leșine.

ADVERTISEMENT

Speriată din cale afară, cu câteva secunde înainte de a sări, Margherita de la Clejani a simțit că i se înmoaie picioarele și s-a prăbușit pe trambulină, concurenții și echipa de producție fiind de-a dreptul șocați de cele văzute.

Margherita de la Clejani a avut nevoie de intervenția medicilor

Căzută pe trambulină, dar fără să se prăbușească totuși în apă de la acea înălțime, Margherita de la Clejani a fost adusă în simțiri de intervenția promptă a medicilor de la Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Aceștia i-au administrat divei calciu și magneziu, iar Margherita de la Clejani și-a revenit, incidentul terminându-se, din fericire, cu bine, iar cântăreața nu a avut probleme de sănătate mai grave.

“Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Margherita de la Clejani, după ce s-a trezit, citată de wowbiz.

ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a reușit totuși să sară de pe trambulină după ce a leșinat

După intervenția medicilor care a pus-o pe picioare pe vedetă, juriul, liniștit că nu s-a întâmplat nimic grav și că incidentul a fost rezolvat, nu a fost prea îngăduitor cu diva care a leșinat și i-a dat note cât se poate de mici.

Din acest motiv, luându-și inima în dinți, într-un final, pentru a nu se face complet de rușine, Margherita de la Clejani a încercat o săritură mai ușoară, alegând să se scufunde în apă după ce s-a aruncat de pe trambulina de 1 metru.

Margherita de la Clejani, izvor de controverse

Margherita de la Clejani este una dintre vedetele noului val din showbiz-ul românesc care s-au făcut remarcate prin tot felul de ieșiri controversate în spațiul public.

De altfel, Margherita de la Clejani este, acum, cercetată după ce, anul trecut, a provocat un accident de circulație și, susține poliția, totul s-a întâmplat pe când artista ar fi fost sub influența unor substanțe interzise, analizele dezvăluind că ar fi folosit un cocktail de stupefiante din care nu lipsea cocaina.

ADVERTISEMENT