Life

Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan, după ce a provocat un accident! Ar fi fost testată pozitiv cu heroină

23.05.2020 | 12:07
Margherita de la Clejani prinsa drogata la volan dupa ce a provocat un accident Ar fi fost testata pozitiv cu heroina
Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier după ce a condus sub influența substanțelor interzise. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Weekend-ul a început cum nu se putea mai rău pentru Margherita de la Clejani. Frumoasa brunetă a fost implicată într-un accident rutier produs sâmbătă dimineața pe strada Norilor din Capitală, după ce, într-un moment de neatenție, a lovit  un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă. Iar asta nu e tot.

Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan! Ar fi fost testată pozitiv cu heroină

Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au observat că fiica îndrăgiților interpreți de muzică lăutărească din Clejani avea un comportament cel puțin neobișnuit, motiv pentru care au decis să o conducă la IML pentru o serie de teste.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că aceasta consumase heroină, un drog extrem de periculos care provoacă dependență.

Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan. Sursa foto: cancan.ro
Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan. Sursa foto: cancan.ro

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii la scurt timp după accident.

ADVERTISEMENT

Consumul de droguri, practică obișnuită în familia Clejanilor

Nu mai departe de anul trecut, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. Acum că Margherita trece și ea printr-o pățanie asemănătoare, nu puțini sunt cei care se întreabă dacă nu cumva consumul de substanțe interzise a devenit un soi de tradiție care „se aruncă în neam”.

Un lucru e cert: bruneta riscă acum un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Experţii susțin că modul în care conduce un şofer drogat nu diferă foarte mult de cel al unui șofer care consumă băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

„S-a identificat faptul că mai mult de 90% dintre respondenți au confirmat că au consumat alcool și au condus mașina și 12% au consumat droguri și s-au urcat la volan”, a declarat Bogdan Gheorghe, medic la Agenția Națională Antidrog.

ADVERTISEMENT