Life

Margherita de la Clejani, transformată total. Cum arată acum fiica Vioricăi de la Clejani după o perioadă lungă de absență din spațiul public

Margherita de la Clejani, schimbată radical după ce a intrat într-un con de umbră. Ce face și ce înfățișare are în prezent.
04.04.2024 | 17:58
Margherita de la Clejani transformata total Cum arata acum fiica Vioricai de la Clejani dupa o perioada lunga de absenta din spatiul public
Margherita de la Clejani, schimbată radical după ce a intrat într-un con de umbră. Ce face și ce înfățișare are în prezent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani, transformată total. Cum arată acum fiica Vioricăi de la Clejani după o perioadă lungă de absență din spațiul public. Tânăra artistă a decis să urmeze o altă cale în urmă cu mai multă vreme.

Margherita de la Clejani, schimbată radical după ce a intrat într-un con de umbră. Ce face și ce înfățișare are în prezent

Margherita de la Clejani este schimbată radical după ce a intrat într-un con de umbră. Ce face și ce înfățișare are în prezent fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Cântăreața este de nerecunoscut, fanii fiind uimiți de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

În ultima zi din luna martie tânăra a fost filmată la un concert care a avut loc la Londra, Marea Britanie. Atunci a urcat pe scenă alături de formația în care cântă familia sa, internauții reușind cu greu să o recunoască.

În prezent, tânăra a renunțat la părul lung, având o tunsoare până la umeri. Și-a schimbat și nuanța podoabei capilare și a optat pentru un șaten. Cu ochelari de soare și cu o ținută simplă cântăreața a făcut furori.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fanii nu au putut să nu remarce transformările prin care a trecut Margherita de la Clejani în ultima vreme. Cântăreața a fost lăudată pentru faptul că a reușit să treacă peste necazurile în care intrase în urmă cu 3 ani.

„Nu prea seamănă cu Marga”, „O familie care cred că a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă”, „Și-a revenit Marga, „Cântă frumos Margherita, îmi pare bine că şi-a revenit. Viorica cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină. Frumoasă familie”.

ADVERTISEMENT

„Margherita, urmează-ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofă de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ți-ai dori cu adevărat și ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt o parte dintre mesajele de pe TikTok.

De ce a dispărut Margherita din lumina reflectoarelor

Margherita de la Clejani a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor și a intrat într-un con de umbră. Decizia a fost luată după ce a fost implicată în mai multe scandaluri și a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

La un moment dat tatăl său a dezvăluit care este motivul pentru care a luat decizia de a nu mai apărea în spațiu public. Interpretul de muzică de petrecere a declarat că artista dorește să se focuseze pe altceva, lăsând muzica în plan secund.

„Pentru moment nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a mărturisit Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT