Life

Cu ce se ocupă Margherita de la Clejani după ce a dispărut din atenția publicului. Tatăl ei a spus tot adevărul

Cu ce își ocupă timpul Margherita de la Clejani de când nu mai apare la TV. Tatăl ei celebru a dat totul din casă despre preocupările fiicei sale
10.01.2024 | 11:41
Cu ce se ocupa Margherita de la Clejani dupa ce a disparut din atentia publicului Tatal ei a spus tot adevarul
Cu ce își ocupă timpul Margherita de la Clejani de când nu mai apare la TV. Sursa foto: Youtube, Facebook
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a fost una dintre cele mai efervescente apariții de pe micile ecrane. Născută și crescută într-un mediu unde muzica era la ea acasă, nu este de mirare că aceasta a moștenit talentul de la părinții ei. Însă, în ultima vreme, Margherita a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea.

Fiica Clejanilor și-a găsit un nou domeniu de interes

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai celebre fiice de artiști de la noi din țară. Cu părinți precum Viorica și Ioniță de la Clejani, nu este de mirare că Marga a moștenit talentul de la ei. Însă, în ultimii ani, fiica celor doi artiști a început să fie din ce în ce mai ”zgârcită” în apariții media.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, fanii au putut să o vadă pe Margherita în emisiuni precum ”Asia Express” sau formatele celebre ale lui Nea Marin. Apoi, aceasta a dispărut fără nicio explicație din ochii publicului.

Unul dintre episoadele care au marcat-o destul de puternic pe fiica lui Ioniță și a Vioricăi a fost acela în care a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan. Gestul ei a agitat destul de mult apele în online și nu numai, așa că a decis să fie mai discretă.

ADVERTISEMENT

Pentru fapta sa, fiica celor doi artiști a plătit destul de scump. Aceasta a trebuit să scoată din buzunar 40.000 de lei amendă. În ciuda faptului că acest episod a fost unul destul de dur, fiica Clejanilor nu s-a demoralizat.

Margherita de la Clejani nu vrea să mai apară în public

Margherita este mai preocupată ca niciodată de viitorul ei. Se pare că aceasta s-a implicat în fel de fel de proiecte care îi fac foarte mândri pe părinții ei. Tatăl său, Ioniță a fost cel care a vorbit deschis despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Încă dinainte de a fi implicată în acel scandal, Margherita a fost atrasă de domeniul afacerilor. Fiica Clejanilor avea un magazin cu haine pe Calea Victoriei din Capitală, dar acesta a fost vandalizat.

În continuare, Marga este concentrata asupra afacerilor și vrea să își urmeze visul. Momentan, vedeta urmează și cursuri de engleză. După cum a spus și tatăl ei pentru playtech.ro, aceasta nu are de gând să în atenția publicului.

ADVERTISEMENT

”Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a spus Ioniță de la Clejani pentru sursa menționată.

O bună perioadă de timp,  Margherita mergea peste tot cu părinții ei la fel de fel de evenimente muzicale. Însă, de când și-a descoperit pasiunea pentru afaceri, are parte de toată susținerea celor dragi pentru a-și urma visuș.

ADVERTISEMENT