Life

Mari Fica și-a pus de două ori viața în pericol la Survivor România, sub privirile îngrozite ale echipei de producție și colegilor de trib

Mari Fica și-a riscat sănătatea la Survivor România, de două ori în meciul pentru imunitate disputat pe 18 aprilie 2022. Concurenta i-a speriat pe colegi, cât și pe producătorii show-ului.
18.04.2022 | 22:07
Mari Fica sia pus de doua ori viata in pericol la Survivor Romania sub privirile ingrozite ale echipei de productie si colegilor de trib
ADVERTISEMENT

Lipsa hranei și a energiei și-a spus cuvântul în ediția din 18 aprilie a competiției Survivor România mai mult ca niciodată. Mai mulți concurenți au întâmpinat dificultăți pe traseul extrem de dificil, mai ales în momentul în care erau nevoiți să urce niște roți cilindrice pe o rampă, lucru necesar pentru a ajunge la final.

Mari Fica a îngrijorat pe toată lumea la Survivor România

Mari Fica a fost învinsă de cilindrul respectiv de două ori, punându-și în real pericol viața. Prima dată când a intrat pe traseu împotriva Elenei Chiriac, blondina a căzut la pământ, iar medicii au intervenit imediat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă că a fost lovită de obiectul respectiv, tânăra a și amețit din cauza căldurii insuportabile din junglă. După câteva minute, Mari și-a revenit.

Crezând că s-a refăcut, a intrat din nou pe traseu. A doua oară a fost și mai rău pentru tigroaica sleită de orice putere. A ajuns iar pe mâna doctorului tata Teo, sub privirile încremenite ale colegilor ei și ale celor din echipa de producție.

ADVERTISEMENT
Concurenta nu a putut ridica cilindrul pe rampă. Captură PRO TV

Alexandra Duli a renunțat la joc

Probleme cu ridicarea respectivului cilindru pe rampă au avut și Relu Pănescu și Alexandra Duli. Duli, membră în echipa Vulturilor, a renunțat să mai continue jocul plângându-se că nu are forța necesară pentru a putea ridica greutatea. Ștefania câștigase acel punct important din cauza deciziei lui Duli de a abandona meciul.

Mari Fica și Duli nu sunt singurele care au fost învinse de dificultatea probei din Dominicană. CRBL, reîncorporat în echipa roșie, a văzut negru în fața ochilor, la propriu, după ce a intrat o singură dată pe traseu.

ADVERTISEMENT

Doctorul a hotărât ca artistul să nu mai intre deloc pentru că și el și-a pus în pericol sănătatea, cu toate că spera să poată facă față probelor sportive după perioada de două săptămâni în care a fost ținut sub supraveghere medicală.

În cele din urmă, Vulturii au câștigat jocul pentru imunitate, ajungându-se la ștafetă.