Life

Maria Cârneci, încă devastată de durere după moartea soțului: ”Golul nu va dispărea niciodată”

Maria Cârneci este încă devastată de durere după moartea soțului, care a plecat din această lume în urmă cu trei ani. Artista spune că are un gol care nu-i va dispărea niciodată.
26.07.2022 | 13:26
Maria Carneci inca devastata de durere dupa moartea sotului Golul nu va disparea niciodata
Maria Cârneci a rămas văduvă în urmă cu trei ani. Sursa foto: La Măruță
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși este mai mereu o prezență veselă, cu zâmbetul pe buze, ascunde o durere cumplită: moartea soțului.

Maria Cârneci, cuprinsă de tristețe. Artista duce dorul soțului decedat acum trei ani

Cântăreața a declarat de curând într-o emisiune TV că Romulus Petrescu, regretatul ei soț, i-a lăsat un gol în suflet care nu va putea fi vindecat niciodată. De pe data de 25 noiembrie 2019, Maria Cârneci este văduvă.

ADVERTISEMENT

Alături îi este familia în aceste momente dificile. Copiii și nepoții o ajută să-și recapete voia bună, de fiecare dată. Interpreta de muzică de petrecere și folclor își aduce aminte, totodată, că soțului ei nu îi plăcea să o vadă supărată.

”Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată. Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei, cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot.

ADVERTISEMENT

Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună, a declarat Maria Cârneci la Prima TV.

Pe lângă familie, și prietenii îi sunt alături Mariei Cârneci. Artista încearcă să se vadă cu aceștia mai mereu pentru a-și mai ieși din starea de tristețe.

ADVERTISEMENT

De altfel, faimoasa cântăreață crede că Romulus Petrescu o ajută să treacă peste toate obstacolele și să fie puternică. Ea își amintește și cum acesta se bucura pentru fiecare reușită a sa, din cariera muzicală.

Din ce cauză a murit soțul Mariei Cârneci

Romulus Petrescu a murit din cauza cancerului la colon. De mai multă vreme această boală a fost un chin pentru el. În ciuda luptei zilnice de a se vindeca, organismul i-a cedat și a pierit.

ADVERTISEMENT

Maria Cârneci are și un copil cu Romulus Petrescu, mai exact, un băiat pe nume Eduard Petrescu. Acesta este căsătorit și are două fetițe cu partenera lui Ana Maria.

ADVERTISEMENT